Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
balık, buğulama, sebzeli, tarifi

Sebzeli Balık Buğulama Tarifi

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sebzeli Balık Buğulama Tarifi







Malzeme :
  • 2 levrek
  • 3 domates
  • 6 biber
  • 10 adet mantar
  • 3 defne yaprağı
  • 1 limon
  • 1 tutam maydonoz
  • 4 patates
  • 3 havuç
  • zeytinyağı
  • tuz
  • tane karabiber
  • su
Hazırlanışı :

Fırın kabının altına biber ve domatesleri doğrayarak ekleyelim üzerine levrek balıklarını bütün olarak yatıralımÜzerine doğranmış mantarlarıdefne yapraklarınılimon dilimlerinizeytinyağınıtuzkarabiber ve biraz da su ekleyerek üzerini yağlı kağıt ile kapatarak fırında pişmeye bırakalım Bu arada patates ve havuçları suda haşlayalım Daha sonra doğranmış maydanoza bulayarak fırından çıkardığımız balıkla birlikte servis yapalım


Kaynak: Oktay Usta

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.