![]() |
Rokalı Dana Eti Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rokalı Dana Eti TarifiMALZEMELER 2 Çorba Kaşığı Baharatlı Un (1 çay kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı karabiber ile karıştırılmış) 1 kg Dana Eti (göğüs kısmından ![]() 60 gr Tereyağ (4 çorba kaşığı) 12 Taze Soğan (ayıklanmış) 1/2 Su Bardağı Et Suyu 1/2 Su Bardağı Beyaz Şarap 1 Tatlı Kaşığı Hardal 6 Çorba Kaşığı Roka (ince ince doğranmış) 2 Demet Roka (ayıklanmış ![]() HAZIRLANIŞI Baharatlı unu orta boy bir kaseye koyup ![]() ![]() ![]() Geniş bir tavada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etleri tavaya koyup ![]() ![]() ![]() Et suyunu ![]() ![]() ![]() ![]() Tavayı ateşten indirip doğranmış rokayı içine koyarak karıştırınız ![]() Karışımı ısıtılmış bir servis tabağına alıp ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|