Gendeme Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gendeme TarifiGendeme Tarifi Gendime Tarifi Resimli Gendeme nasıl yapılır Gendeme yapılışı Resimli tarifi ![]() İç Anadolu Gendeme Tarifi Malzemeler 500 gram kemikli kuzu eti 1 su bardağı haşlanmış dövme (buğday) 2-3 soğan 2 çorba kaşığı sıvıyağ 3 domates 3 sivribiber 2 su bardağı su tuz Hazırlanışı: Soğanları temizleyip söğüş doğrayın Domates ve sivribiberleri temizleyip küçük küçük doğrayın Eti tencereye alıp suyunu salıp çekinceye kadar pişirin Sıvıyağ ve soğanı ekleyip birlikte kavurun Haşlanmış dövme su ve tuzu ekleyip kapağı kapalı olarak kısık ateşte pişirin Sıcak olarak servis yapın
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|