Kremalı Et Sote Tarifi |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kremalı Et Sote TarifiKremalı Et Sote Tarifi Kremalı Et Sote Nasıl Yapılır Kremalı Et Sote yapılışı resimli Kremalı Et sote yapımı Malzemeler Yarım kilo biftek ( jülyen kesilecek) 1 adet soğan 250 gr mantar 100 gr krema 3 kaşık sıvıyağ 1 kaşık tereyağ karabiber pul biber tuz kekik Yapılışı Etleri yağsız olarak teflon tavaya alıp suyunu salıp çekene kadar kavuralım ayrı bir yerde wok tava olursa daha iyi olur sıvı yağ ve tereyağı kızdırıp jülyen doğranmış soğanı kavurmaya başlayalım İçine saplarını kesmeden doğradığımız mantarları ekleyelim kavurmaya devam edelim Öteki tarafta ön kavurma yaptığımız etlerimizi de bu karışıma ekleyip kavuralım Tuzunu ve baharatlarını ekleyelim en son kremamızı döküp kısık ateşte pişirelim İndirmeden önce ocağın altını açalım ki suyunu iyice çeksin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|