![]() |
Güneşin Doğduğu Yerde Mi, Battığı Yerde Mi Başlar Hayat?... |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Güneşin Doğduğu Yerde Mi, Battığı Yerde Mi Başlar Hayat?...Bazen hayatı karıştırıyoruz, iyi ile kötüyü, güzel ile çirkini, acı ile tatlıyı, sevgi ile nefreti, yaşam ile ölümü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bazen zıtlıklar bile özdeşleşebiliyor, nasıl bir şeydir bu bilir misiniz? Hayata neresinden bakarsanız bakın bir yerde güneş yine batıyor ve yeniden doğuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hayat demek, kimilerine göre o çemberi döndürmek ![]() ![]() ![]() ![]() yaşıyoruz? Neden bir çember ve çevresinde dönen insanlar var ve bu çemberi döndürenler, yalanıyla, hilesiyle, hırsıyla, insanları bir deney faresi gibi kullanan zihniyetler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bunun suçlusu bizleriz, kendimiz ![]() ![]() ![]() dönüşebilen insanlar ![]() ![]() ![]() unutan insanlar ![]() ![]() ![]() Ne eksik biliyor musunuz? Kendimizi sevemiyoruz biz ve kendimizi sevemediğimiz için başkalarını da sevemiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() hilekar karakterlerde yorumluyoruz ![]() ![]() ![]() aşık olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() birde utanmadan bu dizilerin adının içine sevgi ve aşk kelimesini koyarak kirletiyorlar ![]() ![]() ![]() bu aldatmacalarla yaşayamadıklarını dizi kahramanlarına yüklüyorlar, ne kadar acizce ![]() ![]() ![]() Sürekli bir şeylerin sahibi olmak istiyoruz ve bu sahip olmak istediğimiz şeyler hep madde üzerine, ya çok paramız olsun yada iyi bir evimiz olsun isteriz, içinde de çok pahalı eşyalar ![]() ![]() ![]() olarak göremeyiz, hep daha iyisini, daha konforlusunu, daha fiyakalısını isteriz, ya da arkadaşımıza ait olanınkinden daha havalısı olsun isteriz ![]() doğuştan aç mı geliyoruz dünyaya? ![]() ![]() Doymak bilmeyen midemizi doyurmak için yüreğimizi aç bırakıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa sahip olunacak o kadar güzel şeyler var ki, belki soyut, ama somut olandan daha değerli ![]() ![]() ![]() benim olmasın ki, ya sevgi benim olsun ya da ben sevgi olayım ![]() ![]() ![]() bir nehir, sonsuz mavi neden benim olmasın ki? Bir şeylere sahip olmak için dokunmak mı gerekiyor?Her dokunduğumuzu kirletiyoruz, dokunmamak daha iyi ![]() ![]() ![]() Her şeyi bir kenara bırakıp bir dakika düşünmek yeterli anlamak için ![]() ![]() ![]() ![]() taparsanız tapın maddeye, ne kadar köle olursanız olun yalan hayatlarınıza, bir gün ölümdür sonumuz ve o soğuk taşa sadece adımız yazılacak ![]() ![]() ![]() ![]() midenizi doyurmak için yaşarsanız yüreğiniz hep aç kalacaktır, bu sizi öldürmez belki ama insanlığınızı unutturur ![]() ![]() ![]() ![]() Unutmak için neden yaşayalım ki? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Güneşin Doğduğu Yerde Mi, Battığı Yerde Mi Başlar Hayat?... |
![]() |
![]() |
#2 |
ASUD€
|
![]() Cevap : Güneşin Doğduğu Yerde Mi, Battığı Yerde Mi Başlar Hayat?...güzel paylaşım tşk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|