Patlıcan Kırık Tarifi |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Patlıcan Kırık TarifiMALZEMELER 2 adet patlıcan 2 çorba kasığı kıyma 1 adet soğan 1 adet domates 1 cay bardağı zeytinyağı 1 çorba kasığı salca Tuz HAZIRLANIŞI Patlıcanları alacalı soyun Diplerini koparmadan bıçakla derin derin çizin 2 çorba kasığı kıyma ve 1 adet yemeklik doğranmış soğan ve tuzu karıştırıp yoğurun Patlıcanların aralarına doldurun 1 çay bardağı zeytinyağı tavada kızdırın 1 çorba kasığı salçayı ezin Patlıcanların üzerine dökün Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 15-20 dakika pişirin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|