Saray Usulü Piliç Sarma Tarifi - Saray Usulü Piliç Sarma Yapılışı |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Saray Usulü Piliç Sarma Tarifi - Saray Usulü Piliç Sarma YapılışıSaray Usulü Piliç Sarma Tarifi - Saray Usulü Piliç Sarma Yapılışı - Saray Usulü Piliç Sarma Nasıl Yapılır? Malzemeler: - 1 adet piliç - 100 gr kuru kayısı - 30 gr badem - Tuzkarabiber Yapılışı: Pilicin kemiklerini ayıklayıp etlerini iyice döverek yassı hale getirin Kayısıları zar şeklinde doğrayın Dövülmüş pilici yayıp içerisine kayısıları ve bademleri doldurun Üzerine tuz karabiber ilave ederek rulo şeklinde sarın Piliç rulosunu alüminyum folyoya sarın Önceden ısıtılmış 200C fırında 45 dakika kadar pişirin Piliç sarmayı ikişer cm kalınlığında kesin Servise sunun |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|