Herşeyin Bir Nedeni Var |
|
|
#1 |
|
KRDNZ
|
Herşeyin Bir Nedeni Var son tırmanışında başından şöyle bir şey geçmişti:o gün yine ekip arkadaşlarıylao herzamanki keyifli yolculuğa koyuldular tüm hazırlıklar neredeyse tamamdı ama onun arada unuttuğu bir kusuru vardı aslında![]() lensleri olmadan göremiyordu nihayetinde hazırlıklar bitti ama bu tutku dolu tırmanışa başlayacakken nasıl bir darbe oldu öyle etkili bilinmez,lenslerinden birini düşürdüğünü farketti o binlerce mt yükseklikten aşağı bakarken![]() aman allahım neyapacaktı şimdi??hertarafı bulanık görüyor öylesine zorlanıyorduki ![]() ![]() oanda neyapacağını bilemedi çaresizdi ![]() göge doğru baktı ve:allahım yeryüzünde en küçük zerreleri dahi görürsün![]() neolur lensimi bulmama yardımcı ol![]() bir süre sonra güçlükle tamamladığı yolculuk sonrası ekip arkadaşlarından birinden şöyle bir ses geldi![]() arkadaşlar aranızda lensini kaybeden varmı?bunu duyduğuna inanamadı ve hayretle ben!! diyebildi ![]() ![]() sonrada arkadaşına sordu : onu nasıl buldun? işte o şaşırtıcı buluş; genç kadın kayalıklarda ilerlerken bir karınca sürüsü ile karşılaşmıştı sürünün taşıdığı şey dikkatini çekti bu bir lensti muhakkak kendi grubundan biri düşürmüş olmalıydı![]() şaşkındı acaba bunu neden taşıyorlardımuhakkak bir sebebi olmalıydı ![]() ![]() bu şaşırtıcı hikayeyi onlarada anlattı genç kız öyle sevindiki bu inanılmaz buluşun öyküsünü dinleyince![]() eve geldi babasıda ünlü bir gazetede bir karikatüristti ona anlattı babada bu olaydan çok etkilendi![]() ertesi günkü yayında bu olayı konu etti![]() çizdiği karınca şöyle diyordu ''ben bu yükü neden taşıyorum'' cevabıda şu oldu bunu sana yaptıran biri, herşeyin bir nedeni var ![]() ![]()
|
|
Cevap : Herşeyin Bir Nedeni Var |
|
|
#2 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Herşeyin Bir Nedeni VarHarika ya ![]() ![]() Tsklerr ;) |
|
|
|
#3 |
|
merve16
|
Cevap : Herşeyin Bir Nedeni Varçok gzl teşekkürler ![]() ![]()
|
|
#4 |
|
Şengül Şirin
|
Cevap : Herşeyin Bir Nedeni VarÇok anlamlı bir paylaşım teşekkürler ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
gülrüba
|
Cevap : Herşeyin Bir Nedeni Varharika bir hikaye çok anlamlı sağolasın KRDNZ emegine sağlık ![]()
İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme![]() Tevazu sahibi ol zira en halis ziynet alçak gönüllülüktür ![]() Mütevazi olan kimse en güzel ziyneti takınmıştır ![]() Mü,min Mü,min Kardeşinin Örtüsüdür
![]() |
|
|
|
#6 |
|
bbk
|
Cevap : Herşeyin Bir Nedeni Varbi toz zerresi dahi milimetrik bi yer değiştirse bunun bile sebebi oloduğuna inanıyorum ![]() çok anlamlı bi konu teşekkürler sevgili KRDNZ
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|