![]() |
Pepeçura (Karadeniz Yöresinden) |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() Pepeçura (Karadeniz Yöresinden)![]() Şöyle bir düşündüğünüzde meyvesi,yaprağı,çekirdeği ve hatta sapı bile kullanılabilen bir meyve söyleyebilirmisiniz?Hele şu sıralar çekirdeğiyle antioksidan özellikler taşıdığı için oldukça popüler bu meyve ,tabi ki tanrıların ve efsanelerin meyvesi üzüm ![]() ![]() Eşim geçenlerde bir torba dolusu siyah üzümle geldi eve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PEPEÇURA NASIL YAPILIR? 1 kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İftar sofralarınız için gayet hafif,besleyici ve lezzetli bu tatlıyı,üzüm mevsimi geçmeden yapmayı unutmayın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Pepeçura (Karadeniz Yöresinden) |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Pepeçura (Karadeniz Yöresinden)Bide mancağulya tarifi alsak yav,özlettiniz yine memleketimi iyimi ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Pepeçura (Karadeniz Yöresinden)Ya onu hiç bilmiyorum ama ben:) Onun tarifini de sizden isteriz artık zahmet olmazsa:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Pepeçura (Karadeniz Yöresinden)Trabzonluyum ama iki tarifi de yeni duydum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Pepeçura (Karadeniz Yöresinden)Ben patates kızartmaktan acizim yav,hergün bir arkadaşıma bende kalması için yalvarıyorum salya sümük,onlar beni ne kadar çok seviyor diye düşünürken,ben akşam buna yemeklik ne yaptırsam diye bakınıyorum,maalesef yemekten sadece tüketici olarak anlıyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Pepeçura (Karadeniz Yöresinden)Bari azcık tarif et merak ettim şimdi:D Belki burda ismi farklıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Pepeçura (Karadeniz Yöresinden)İçinde olanları söyliyeyim,içinde karafasulye var,kara lahana,mısır ekmeği var fazla sulu değil,bilmece gibi oldu ama idare edin artık:sm_sleep:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
okaliptus
|
![]() Cevap : Pepeçura (Karadeniz Yöresinden)bu tatliyi denemek istiyorum ama eşim yer mi ki bilmemki |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|