Slm Ben GöKKuŞaĞı:) |
10-03-2008 | #1 |
GöKKuŞaĞı
|
Slm Ben GöKKuŞaĞı:):56:58:56:58Merhaba arkadaşlar ben Gökkuşağı Burayı ablam KRDNZ'den öğrendim ve aranıza katılmak istedimGerçekten güzel bir forum Güzel vakit geçirceğime eminim |
Cevap : Slm Ben GöKKuŞaĞı:) |
10-03-2008 | #2 |
hayko26
|
Cevap : Slm Ben GöKKuŞaĞı:)aramıza hg kalıcı olman dileğiyle iyi forumlar dilerim
10-03-2008 | #3 |
inci_tanesi
|
Cevap : Slm Ben GöKKuŞaĞı:)hoş geldn gökkuşağıumarım iyi vakit geçirir ve beğenirsin kalıcı olman dileğimle
10-03-2008 | #4 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Slm Ben GöKKuŞaĞı:)Ailemize hoşgeldiniz Sevgili Gökkuşağı İyi vakit geçirmeniz dileğiyle Ablanız KRDNZ'e de değerli tavsiyesi için teşekkür ederiz |
10-03-2008 | #5 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Slm Ben GöKKuŞaĞı:)Hoşbuldum arkadaşlar Ayrıca herkese teşekkür ederim:) |
10-03-2008 | #6 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Slm Ben GöKKuŞaĞı:)Aramıza hoşgeldin |
10-03-2008 | #8 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Slm Ben GöKKuŞaĞı:)hoşgeldn gökkuşağı umarı daimi ve paylaşmcı üyelerimzden olursn KRDNZ'e ayrıca tşkler |
10-03-2008 | #10 |
|
Cevap : Slm Ben GöKKuŞaĞı:)hg sekerim ii forumlar xD |
10-05-2008 | #11 |
Gözyaşı
|
Cevap : Slm Ben GöKKuŞaĞı:)Hoşgeldin aramızda görmekten mutluluk duyarız
10-06-2008 | #12 |
bbk
|
Cevap : Slm Ben GöKKuŞaĞı:)aramıza hoşgeldin sevgili gökkuşağı:) iyi vakit geçirip çok şey öğrenebiliceğin bi yerdesin
10-06-2008 | #13 |
KRDNZ
|
Cevap : Slm Ben GöKKuŞaĞı:)Hoşgeldin kardeşim:) Katılımcı olmanı sölemiştim ama nese:Pp Umarım daha aktif görürüz seni |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|