![]() |
Son Sozler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Son Sozler-Lan olum Rus ruleti öyle mi oynanır dur da göstereyim ![]() - Teker teker gelin layn ![]() ![]() ![]() - Sevgilim, abin bizi böyle görse ne yapardı? - Korkma, bu tünelden yıllardr tren geçmiyor ![]() ![]() ![]() - Abi çevremizde fazla polis yok, teslim olmayalım, kaçalım abi ![]() ![]() ![]() - Geeel, geeel, sağ yap gel ![]() - Abi çok seri bi araba bu yaaa ![]() ![]() ![]() - Demek piranha dedikleri şey bu ![]() ![]() - O irmikleri neden aldın Nurhan, helva mı yapıcan? Niye? - Burası Fener tribünü değil mi? - Bah bah bah hala uzunlarla geliyo ![]() ![]() ![]() - Müjdemi isterim Turhan abi bi kızın daha oldu ![]() - Ordular ileri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kim bekler lan yeşilin yanmasını?! - Bekle Cemşit abi ben bi dalıp çıkıcam ![]() - Hala karlı gösteriyor mu hanım? - Elektrikçiye ne gerek var canım, ben hallederim ![]() - Gel abi burası boyu geçmiyo ![]() - Vakkas abi ![]() - Hihoha ![]() ![]() ![]() ![]() - Rasim abi, kafesin kapısı kapalı değil mi? - Baba ![]() ![]() ![]() ![]() - Yapma Satılmış abi, şeytan doldurur ![]() - Bu külüstür essahtan 200 yapıyor mu? - Semra'cığım bak arabanın ibresi 200'ü gösteriyor ![]() - Ben öldükten sonra tablolarım çok para edecek Ayşegül ![]() ![]() - Boğaza gelip temiz hava almayı iyi akıl ettik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Doktora neyim gerek yok ![]() ![]() - Ohooo doktorun her dediğini yapsak açlıktan ölürüz birader ![]() ![]() ![]() ![]() - Ulan, biz bugüne kadar kaç bomba imha ettik be! İşimi bana mi öğretiyon, lavuk! Kes şu mavi teli! - Sayın seyirciler! Simdi en büyük numaraya geldik ![]() ![]() - Burası eskiden mayın tarlasıymış ama artık bi tane bile kalma ![]() ![]() ![]() - Havla***** üzerimize geliyor, çünkü bu cinsler çok insan canlısıdır ![]() - Paraşütü en aşağıda ben açacağım ![]() - Komutanım, pimini çektikten sonra kaça kadar sayıcaktık? - Olum bu mantarlar zehirli değil, bak ben nasıl yiyorum ![]() - Amma keskin virajmış yav!! - Dikkat kaptanınız konuşuyor: Eşhedü en la ilahe illallah ![]() ![]() ![]() - Önüne baksana lan! Ne çarpıyon omzuma? - Bu kadar korkma canım! Bu yılanların hepsinin zehirleri alınmış ![]() - Uçağın pervanesini görüyon mu? O kadar hızlı dönüyo ki sankim dönmüyomuş gibi ![]() - Kaplanlar da aynı kedi yavruları gibidir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|