![]() |
Çok Komikkk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok KomikkkDÜŞÜNCE TARZI Sınıfta öğretmen sormuş: -Dalda üç kuş var, birini vurdum kaç tane kalır? Çocuk cevaplamış: -Hiç kal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"Siz birini vurunca diğerleri aptal değil ya sesten ürküp kaçarlar ![]() ![]() ![]() -"Aferin oğlum, cevabın yanlış ama düşünce tarzını beğendim ![]() ![]() -"Öğretmenim, ben de size bir şey sormak istiyorum: -Karşıdan üç tane bayan geliyor, üçü de dondurma yiyor, ama biri yala*****, biri ısırarak, diğeri de emerek yiyor dondurmayı ![]() -"Öğretmen kızmış ama, cevap veremedi dedirtmemek için belli etmemiş, -"Emerek yiyen evlidir" demiş ![]() -"Olur mu öğretmenim ne alakası var, parmağında yüzük olan evlidir ama düşünce tarzınızı beğendim ![]() ![]() ANTEPLİ Gaziantepli bir ağa İstanbul'a gelmiş , bir lokantadan içeri girmiş ![]() ![]() ![]() ![]() -Hoşgeldin Antepli , Hoşgeldin Antepli diye naralar atıp duruyor ![]() Ağanın çok hoşuna gitmiş ![]() ![]() -Bu kuş benim Antepli olduğumu nerden anladı ? Lokantanın sahibi : -O çok zeki bir hayvandır , içeri girenin nereli olduğunu hemen anlar , demiş ![]() Ağa papağanı ona satması için adama baskı yapmış ve büyük paralar teklif etmiş ![]() Lokanta sahibi : -Bu papağan bizim işletmemizin simgesi , satamayız ama sen istersen sana bunun yumurtalarından satarım , bunun yavrularıda o kadar zeki olur , demiş ve bir hayli yüksek bir rakama anlaşmışlar ![]() Lokantacı söz vermiş ama ortada yumurta yok , girmiş kilere , eline bir sepet almış önüne ne yumurtası gelirse doldurmuş , tavuk yumurtası ,hindi yumurtası , bıldırcın yumurtası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Antebi meşhur edecez , bu yumurtaların anası adamın nereli olduğunu anlıyor , ondan doğanlarda onun kadar zeki olur , hemen bir kuluçka makinesi bulun der ![]() Kuluçka makinesi bulunur ve aşiret beklemeye başlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Keriz Antepli , keriz Antepli ![]() ![]() Ağa papağanın kulağına eğilir ![]() ![]() ![]() -Ulan benim keriz olduğumu bir tek sen biliyorsun ama senin or ![]() ![]() ![]() CADALOZ Evin annesi utu yaparken, evin kucuk yaramazi da salonda oyuncak treniyle oynuyomus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kulak kabartmis ki oglan soyle bagiriyor: - EVET ![]() ![]() ![]() ![]() ALLAHIN CEZALARI HALA NE OTURUYOSUNUZ?? CABUK DEFOLUN iNiN ASAGI ![]() ![]() Bunlari duyan anne neye ugradigini sasirmis dogru salona kosmus: - Sen nerden ogrendin bakiyim boyle konusmayi?? Ne kadar ayip ![]() ![]() cezalisin ![]() ![]() ![]() duymayayim ![]() ![]() 2 saat sonra kucuk afacan tekrar salona donmus, treninin basina oturmus ![]() ![]() ![]() ![]() yapiyomus, derken yine oglanin konusmalarini duymus: - Sayin yolcularimiz, iste son duraga geldik ![]() ![]() cok guzel bir yolculuk gecirmissinizdir ![]() ![]() esyalarinizi trende unutmamaya dikkat ediniz ![]() ![]() ![]() yeni binen yolcularimiz, sizin de cok guzel bir yolculuk gecirmenizi diliyoruz ![]() ![]() koltuklarinizin altina koyabilirsiniz ![]() ![]() unutmayin yolculuk sirasinda sigara icmek yasaktir ![]() ![]() Bunlari duyan annesi az onceki cezanin ise yaradigindan memnun gulumserken oglan konusmasina devam etmis: - ![]() ![]() cadaloz adina hepinizden ozur dileriz ![]() ![]() ![]() MEKTUP Akıl hastanesinde koğuşları gezen başhekim, bir delinin oturmuş, birşeyler yazdığını gördü: - "Kolay g ![]() ![]() ![]() - "Mektup yazıyorum efendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Kendime ![]() ![]() - "Peki ne yazılı mektupta?" - "İlahi doktor bey, deli misiniz siz ![]() ![]() bileyim?" |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|