![]() |
Reha Muhtar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reha MuhtarTürk ulusal televizyonlarından Show Tv'nin eski HABER MÜDÜRÜ ![]() ![]() Haber: Bir yüzücü 350 Tonluk gemiyi ceker ![]() R ![]() ![]() -Inanc meselesi, içinizde bunu hissetmeniz gerekir ![]() R ![]() ![]() Haber : Mahkumlar tünel kazarak kaçar ![]() ![]() ![]() R ![]() ![]() Haber : Harika Avcı kürtaj yaptırmıstır ![]() R ![]() ![]() Haber : Bir okul müdürü cinsel tacizle suçlanır ![]() ![]() ![]() R ![]() ![]() ![]() Alparslan Türkes'in cenaze töreninin olduğu günü Reha Muhtar Show Haber'de söyle der; -Cenaze töreninde sayıları on binin üzerinde yedi bin güvenlik görevlisi vardı ![]() Reha Muhtar karısını bogarak öldüren adamı progr***** çıkarıyor ![]() - Efenim, basınız sag olsun ![]() Reha Muhtar anlamakta bazen güçlük çeker: - Dogustan kör olduğunuzu anladım da beyefendi, küçükken de gözleriniz görmüyor muydu onu soruyorum? Reha Muhtar, canli yayinda Serafettin Bey'le konusuyor ![]() -Sayin Serafettin Bey kardesim, siz orada var miydiniz, yok muydunuz, efenim? -Yoktum ![]() -Yoktum diyorsunuz ![]() -Yoktum diyorum ![]() -Bak Serafettin sana bir daha soruyorum ![]() -Valla billa yoktum ![]() -Yemin etmenize gerek yok efendim, size inaniyoruz ![]() -Var miydin, yok muydun? -Vardim efendim ![]() ![]() -Peki Serafettin siz demin yoktum diyordunuz, simdi vardim diyorsunuz ![]() -Yoktum dedim inanmadiniz, ne yapayim? -Ne yapacaginizi ben bilemem efendim ![]() ![]() -Hatirlamiyorum ![]() -Hatirlayiniz efendim ![]() ![]() izleyelim, sonra sana soracagim ![]() Araya soz konusu film giriyor ![]() ![]() ![]() ![]() -Filmimizi izlediniz, Serafettin Bey ![]() -Galiba varmisim ![]() -Galiba ile olmaz efendim, emin misiniz? -Eminim ![]() -Oyleyse eminsiniz yani ![]() -Evet efendim, eminim ![]() -Serafettin Bey eminim diyorsunuz ama pek emin gorunmuyorsunuz ![]() -Sayin Hamdi Bey iyi aksamlar efendim ![]() -Evet Hamdi'dir, Reha Bey ![]() ![]() -Hamdi diyorsun ![]() -Hamdi diyorum cunku nufus kagidimda oyle yaziyor ![]() -Ben nufus kagidinizi sormuyorum efendim ![]() -Sana soruyorum: Sizin sahte olmayan isminiz nedir? -Hamdi ![]() -Nasil yaziliyor? -He, a, me, de, i seklinde ![]() ![]() -Yani sahte olmayan isminiz Hamdi diyorsunuz ![]() -Peki sahte olan isminiz hangisi? -Benim sahte olan bir ismim yok! -Ama demin sahte olmayan ismim Hamdi dediniz ![]() -Demek ki bir de sahte isminiz var ![]() ![]() -Hayir Yesil degilim ![]() -Oyleyse size niye Yesil diyorlar? -Bana Yesil demiyorlar ![]() ![]() -Yani inkar ediyorsunuz ![]() ![]() -Ben sukut etmiyorum, konusuyorum ve Yesil degilim diyorum ![]() -Yesil degilim dediniz ama mosmor oldunuz ![]() ![]() -Sarardim cunku ben Tanri'nin ogluyum ![]() ![]() -Ne oldu Hamdi Bey? Bir tuhaf konusuyorsunuz ![]() -Galiba delirdim ![]() -Gecmis olsun, Hamdi Bey ![]() ![]() ![]() -En genç oğlunuz, hani şu 22 yaşında olan, o kaç yaşındaydı? -Fotoğrafınız çekilirken orada mıydınız? -Savaşta ölen kardeşiniz mi yoksa sizmiydiniz? -Yalnızmıydınız yoksa kendi başınıza mıydınız? -Çarpışma anında araçlar birbirinden ne kadar uzaktaydı? -Kaç defa intihar ettiniz? -------------------------------------------------------------------------------- Soru: "Merdivenler alt kata iniyordu öyle mi? Cevap: "Evet" Soru: "Peki yukarıya da çıkıyorlarmıydı?" -------------------------------------------------------------------------------- Soru: "3 çocuğu vardı, öyle mi?" Cevap: "Evet" Soru: "Kaç tanesi erkekti?" Cevap: "Hiçbiri" Soru: "Peki kız varmıydı?" -------------------------------------------------------------------------------- Soru: "Mr ![]() Cevap: "Evet Efendim, Avrupa'ya gittim" Soru: "Peki eşinizi de götürdünüz mü?" -------------------------------------------------------------------------------- Soru: "Gördüğünüz kişiyi tarif edebilir misiniz?" Cevap: "Orta boylarda sakallı biriydi" Soru: "Peki erkek mi, kadın mıydı?" -------------------------------------------------------------------------------- Soru: "İlk evliliğiniz nasıl sona erdi?" Cevap: "Ölümle" Soru: "Peki hanginizin ölümü?" -------------------------------------------------------------------------------- Soru: "Bütün cevaplarınız sözlü olmalı, anlaşıldı mı? Şimdi söyleyin bana hangi okula gittiniz?" Cevap: "Sözlü" -------------------------------------------------------------------------------- Soru: "Otopsiye başladığınız saati söyleyebilir misiniz?" Cevap: "Otopsi sabah 8:30 civarında başladı" Soru: "Ve bu sırada Mr ![]() Cevap: "Yooo, masanın üzerinde oturmuş kendisine neden otopsi yaptığımı merak ediyordu ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Soru: "Doktor, otopsiye başlamadan önce nabzı kontrol ettiniz mi?" Cevap: "Hayır ![]() Soru: "Kan basıncını kontrol ettiniz mi?" Cevap: "Hayır ![]() Soru: "Solunumu kontrol ettiniz mi?" Cevap: "Hayır ![]() Soru: "O zaman hastanın otopsi esnasında halen yaşıyor olma ihtimali var, öyle değil mi?" Cevap: "Hayır ![]() Soru: "Bundan nasıl bu kadar emin olabilirsiniz?" Cevap: "Çünkü beyni yanımdaki kavanozun içinde duruyordu ![]() Soru: "Ancak buna rağmen halen hayatta olamaz mıydı?" Cevap: "Tabii, belki de hayattaydı ve bir yerlerde hukuk master'ı yapıyordu ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------- Haber: Cenk Koray'in oğlu cama kafa atar ve vefat eder ![]() ![]() ![]() R ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- Reha Muhtar anlamakta bazen güçlük çeker: - Doğuştan kör olduğunuzu anladım da beyefendi, küçükken de gözleriniz görmüyor muydu onu soruyorum? --------------------------------------------------------------------------------------- HABER: Organ mafyası ile ilgili ![]() ![]() ![]() - Allah onları bizden beter etsin (!) ------------------------------------------------------------------------------- Italya muhabiri Muhtar'a bildiriyor: Italyanlar Fatih Terim'e kurtarici anlaminda 'Salvatore' diyorlar Yani O'na kurtarici diyorlar, öyle mi? Evet 'Salvatore' diyorlar Ve Muhtar, her zaman anlama zorlugu çeken biz izleyicilere olayi açiklar: Gördügünüz gibi sayin seyirciler Italyanlar Fatih Terim'e kurtarici anlaminda 'Matador' diyorlar ------------------------------------------------------------------------------ Muhtar cenaze haberi verir: Sali günü kilinacak Cuma namazindan sonra defnedilecek cenaze Dagcilar donmak üzereyken kurtarilmistir ve Muhtar oldukça kisa bir soru sorar: Soguk muydu? Kadin biçaklanmistir Muhtar canli yayinda gerçeklerin pesindedir: Sizi öldürebildi mi efenim? Efenim, bir gün daha böyle geçti, efenim ![]() İyi günler, Türkiye! |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|