De Ki...

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

De Ki...

Oradaydın işte usulca sokuldum yanına ,kokunu çektim içime sarıldım sıkıca

İstedim ki bırakma ,istedim ki

de ki; artık gitme…

Yüreğim kuş gibi çırpınırken ,gözlerim gözlerinden teselli ararken istedim ki

de ki ;bitme…

Kaçan kovalanır sözü aramızda olmasın istedimİstedim ki bir dünya yaratayım sen ve benden ibaretTüm kötülüklerin,ihanetlerin ,mesafenin,zamanın olmadığı bir dünya

İstedim ki

de ki ;yitme…

Seviyorum dedim özledim seniSeni ilk tanıdığım andan ,gözlerin gözlerime değdiğinden beri seviyorumBelki zamansızdıZaman zaten ne zaman acımasızlığını bıraktı ki …İstedim ki masal gibi bir varmış bir yokmuşlarla beni bir başıma bırakma, de ki üç elma düştü biri sana biri bana

haydi gülümse

Deliydim artık,delindimSen dışında her şeyi siyah beyaz görecek kadar esirindimTüm renkler senindi artık

İstedim ki

de ki ;grilerle bırakma beni

Kara kaşına,kara gözüne değil bu tutsaklığımHerkesten farklıydın ,dürüsttünYalan yoktu riya yoktu sendeSözüne,özüne takılı kaldım Suçlamam seni bile bile lades diyen bendimHep değerinden,hep gereğinden hep hak edilenden fazla sevendim

İstedim ki

de ki ;bu kez sevilensin

Yıllardır beklenen adam,asırlık sevdam sensiz yarım yamalağım,sudan çıkmış balığım nefes alamayan bir canım

istedim ki

de ki ;her şeyimsin

De ki artık GİTME

De ki BİTME

De ki YİTME

De ki HADİ GÜLÜMSE

De ki GRİLERE BIRAKMA BENİ

De ki BU KEZ SEVİLENSİN

De ki HERŞEYİMSİN

Söz başka bir şey istemeyeceğim…

Ben senin bir tek sözüne tutundum…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com