![]() |
Benim Değilsin Ama Benimlesin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim Değilsin Ama BenimlesinBiliyor musun hiçbir zaman çözmeye çalışmamıştım seni ![]() ![]() "benden yana hiçbir zaman korkun olmasn" diye başlayan cümlelerini aldım ![]() Korkuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her konuşmamızın bitişinde ben yüzünü çizmeye çalışır kilometreler ötesine taşırdım ![]() sonra çekip gideceğini ![]() ![]() Herkes biliyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık o kadar çok yoksun ki ben de ne kadar varolduğunu karıştırıyorum bazen ![]() ![]() Yalancı bir bahardayız ![]() hesaplıyorum kağıt kaleme gerek duymadan ![]() Gözlerimi kapatınca kurduğum hayaller rotasını şaşırdı zaten sevgili ![]() ![]() Hayatın acılarıyla ve sorunlarıyla uğraşıyorum her gün ![]() ![]() yüreğimdeki sahipsiz sevginden inanamayacağın bir şekilde güç alıyorum ![]() Yine de benim olmasanda hala benimle olduğunu aldığını bilmek; küçük şeylerden mutlu olan Polyanna misali ısıtıyor içimi ![]() ![]() ![]() Ve ben yokluğunu da varlığını sevdiğim gibi seviyorum ![]() kırgınlığımı bulaştırmadım sevgili söylemedim ona beni ne kadar üzdüğünü ![]() ![]() arama yaptım ama bulamadım umarım aynısı yoktur sitede yeni olduğum için alışma sürecince hatalarım olursa şimdiden affola |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|