![]() |
``HaγAliη γєтєя вU кÜçüк кAlвİмє`` |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ``HaγAliη γєтєя вU кÜçüк кAlвİмє``'Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli' diyordu şair ![]() Yanına yaklaşmaya imkan olmayan bir güzelliğe hasret böyle güzel anlatılır ![]() Bende seni hep uzaktan sevdim,asla cesaret edip sevdiğimi söyleyemedim ![]() Mümkün olup ta sevgine ulaşamadım,kalbine girip de içinde dolaşamadım ![]() Kendi halimde ellerim ceplerimde yanlızlığın azabıyla dolaşırken ![]() Yaşam boşluklarımı senin hayallerinle doldurup avunurum ![]() Ama ne yaparsam yapayım o şarkıdaki en güzel şeye ulaşamıyorum ![]() Ne güzün ne baharda ne yazın nede kışta, ellerini elimle,bellerini kolumla Sarıp dolaşamıyorum ![]() Seni uzaktan sevmeyi ben yalnız yaşıyorum ![]() Belki de ömür boyu karşılıksız olarak sevmeyi sürdürecek bir kalbi taşıyorum ![]() Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli demek bana yetmiyor ![]() Elimdeki sadece,seni uzaktan sevmek,fakat hasret bitmiyor ![]() Yarattığım hayalin gözlerimden gitmiyor ![]() Cesaretim sevgimin yarısı kadar olsaydı böyle uzaktan sevmez ![]() Gördüğüm her yerde gırtlağımı patlatır aşkımı haykırırdım ![]() Olsun,bütün gerçeklere rağmen ben seni ümitsizce seviyorum ![]() Ve ne yapacağım,inanki bilmiyorum ![]() Şair haklı çıksın diye ![]() Elimden gelen tek şey,uzağa gidiyorum ![]() Kalbim kabul etmiyor ama beynim biliyor ![]() Her kalp birgün gelince başka kalbi seviyor ![]() Biliyorum ki sen de benim gibi bir gün birisini görecek ve beğeneceksin ![]() Belki de görmüş ve beğenmişsindir ![]() Eğer öyleyse veya öyle olacaksa umarım hiç bir zaman uzaktan sevmezsin ![]() Sevdiğinin sevgisiyle birlikte el ele diz dize şairi yalancı çıkartırsın ![]() Ümit fakirin ekmeği,sevenin sevgisinden sonra her şeyi ![]() Olurya belki sende öğrenir beni uzaklardan çağırırsın ![]() Şaire inat olsun hep yanımda kalırsın ![]() Seni yakından sevmek aşkların en güzeli diyerek haykırırsın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|