![]() |
Esi Bitkisel Hayata Giren Bir Erkegin Mektubu... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esi Bitkisel Hayata Giren Bir Erkegin Mektubu...Seni ezberlemeye calisiyorum ![]() Kendini bana birak, senden alabilecegim hicbir sey yok, hele senin haberin olmadan asla ![]() zamandir bekliyorum biliyor musun? Ya saclarini koklamak için ![]() kokuyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() "Böyle kokmayi nasil başariyorsun?" derdim hep, Sende bana, "Sen koklamayi biliyorsun derdin" Siyah saçlarin, yesil çayirlarlari animsatan göz bebeklerinle bulusunca, ne kadar romantik duruyorlar ![]() ![]() istiyorum ki seni, unutmak denen sey bile hasetlensin ![]() Kirpiklerine baktikça rimel olup bulasmak geliyor içimden ![]() firça kadar bile sansli bulmuyorum kendimi ![]() olmak bile düsmüyor payima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni ezberlemek istiyorum ![]() duygu ellerine de bulasmis sanki, incinmekten hiç korkmazdin sen ![]() ![]() Ojelerin silinmis, yarin onlari yeniden sürecegim ![]() çiçeklerini çok seversin, sana tazelerini toplamaliyim ![]() ![]() ![]() söylemek istedigim, ama dilime mühür vurdum sen konus diyinceye kadar ![]() Sadece yüregimle konusuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bilmem ki kitap okumami ister misin? En sevdigin sey, boleroyu dinlerken kitap okumakti ![]() ![]() ![]() Küpelerini çikarmislar, aradim ama komedin de degiller, yüzügünde yok, yer yarildi içine girdi sanki ![]() evlenme teklif ettigim o aksam, hiç çikarmayacagina da söz vermistin ![]() Sana sitem etmiyorum ![]() ![]() farz et ![]() Ne tuhaf, o kadar güzel görünüyorsun ki, sanki başka bir yerdeymişiz hissine kapiliyorum ![]() şimdi ![]() ![]() ![]() Keske azarlasan ![]() eksik yaptin" demeni ne kadar sevdigimi bilmiyorsun ![]() Yada ne zaman futbol seyretsem, yüzünde beliren kiskanç ifadeye ne kadar hayran oldugumu ![]() ne kadar sevinirdin kim bilir ![]() ![]() ![]() ![]() gelecegim ![]() Daha ne kadar idare ederler ki ![]() ![]() ![]() ![]() hiçbir sorumlulugum olmasaydi, her saniyeyi seninle geçirmek çok keyifli olurdu ![]() Ama isteyken hep seni hayal edecegim bunu bil ![]() Tatli tatli sarki söyleyisini, yaramaz çocuklar gibi gizlice çaldigin isliklari, kizdiginda söyledigim muzir sözleri ![]() ![]() ![]() Ayaklarin daha sicak şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() Burnundan öpmek istiyorum seni, ne kadar zarif bir duruşu var, hiç bu kadar düzgün oldugunu fark etmemistim ![]() seninle ilgili neler kaçirdigimi daha iyi anliyorum ![]() üzeredir canimin içi, birazdan annemlerde gelecek, beni merak etme, ben seninim, hep senindim zaten ![]() ![]() da gördügünü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karanliktan korkmana gerek yok ![]() ![]() Doktorlar bu gün olmasa da, bir gün komadan çikabilecegini söylüyor ![]() Onlar seni tanimiyorlar ki, ne kadar inatçi olduğunu, birbirimizi ne kadar sevdigimizi, bir ay sonra kutlayacagimiz evlilik yildönümünü bilmiyorlar ![]() Onlara da hak vermeliyiz! Burnundan öpüldün, dudaklarina degmeye kiyamadim yine ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|