![]() |
Ben Büyümüşüm Sevgili! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Büyümüşüm Sevgili!Kaç gece boyunca sanki ayrılmamışız gibi kendimi avuttum ![]() Kaç karanlık sabaha vardıiçimdeki çocuk bir türlü susmadı ![]() ![]() Ben Büyümüşüm Sevgili! Şimdi aynaya bakıyorum ve gördüğüm sadece yorgun bir yüreğin yansıması ![]() ![]() ![]() ![]() Hepsi bir saçma tartışmanın sonucu ve anlamak mümkün değil ![]() ![]() Sayfalar dolusu şiir yazdım ![]() ![]() ![]() İnsan ayrılığın o yakıcı karanlığında boğulurken yıldızların parlaklığından da güneşin cıvıldayan ışıklarından da denizin huzurundan da tat alamıyor ![]() ![]() İlk başlarda dostlar arıyorlardı ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen seninle konuşuyorum acaba duyuyor musun? Elbette duyamıyorsundur ama en azından hissediyor musun? Adını sayıkladığımı seni özlediğimi hissediyor musun? Elim kaç kere telefona gitti aramadım ![]() ![]() ![]() ![]() “Resimleri yak!” diyorlar yakamam! Sadece sen olduğun için değil geçmişimi yok sayamam ![]() ![]() Büyümüşüm! Bunu yeni yeni fark ediyorum ![]() ![]() ![]() Yaşamak dediğin büyük bir macera nerede neyle karşılaşacağını bilemezsin ![]() ![]() Bütün hepsini hakkıyla öğrenmek için bir şeyi iliklerine kadar ruhunu sarsacak kadar ağır yaşayacaksın; "ayrılığı" ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|