![]() |
İşte Gerçek Sevgii ...!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Gerçek Sevgii ...!!Bir kiz ve bir delikanli bir motorsikletin üzerinde 180 km hizla gidiyorlar ve aralarinda söyle bir konusma geciyor; KIZ: lütfen yavasla ben korkuyorum ![]() DELIKANLI: hayir bak ne kadar eglenceli ![]() ![]() ![]() KIZ: lütfen, lütfen cok korkuyorum ![]() ![]() ![]() DELIKANLI: peki, beni sevdigini söyle ![]() ![]() ![]() KIZ: seni cok seviyorum lütfen yavasla ![]() ![]() ![]() DELIKANLI: simdi de bana sikica saril ![]() ![]() ![]() Kiz delikanliya sikica sarilir ![]() ![]() ![]() DELIKANLI: sapkami alip kendine takarmisin beni cok bunaltti ![]() ![]() ![]() Ertesi gün gazetelerde söyle bir haber cikti ![]() ![]() ![]() MOTORSIKLET KAZASI ![]() ![]() ![]() Motorsiklet fren arizasi nedeniyle, bir binaya carpti üzerinde ki 2 kisiden sadece biri kurtuldu ![]() GERCEK ISE SÖYLEYDI: Yolun yarisinda, delikanli frenlerin bozuldugunu anlamis ama bunu kiza belli etmek istememisti ![]() Bunun yerine, kizdan kendisini sevdigini söylemesini istemis ve kendisine son defa sarilmasini istemisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|