![]() |
İçimdeki Sana Dair Herşey |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimdeki Sana Dair Herşey*Geç kalmışım varlığına ![]() ![]() *Acısını çıkartmak istercesine her an yanımda ol istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() *Öyle savunmasız bir zamandı bulduğumda beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Seni seviyorum demek hiç bu kadar anlamlı olmamıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Gözlerim yolda bekliyorum gelişini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Bazı geceler gözlerimi tavana dikip uzun uzun düşünüyorum seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Çoğu zaman uzaktan izliyorum seni farkında değilsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Bana ‘’aşk-ım’’deyişin çınlıyor kulaklarımda ![]() ![]() ![]() *Aşkın varlığını inkar edip aşığım diyenleri dikkate almadığımaşkın kocaman bir yalandan ibaret olduğunu savunup farklı düşünenlere kızdığım günler geliyor da aklıma gülümsüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Bak ne güzel demiş şair’’Yaşamak seninle bir başka zamanıbir başka zamanda seni yaşamak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Tüm öğretilenlere inatbütün kurallardan sıyrılıp yeni baştan yazıyorum seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben bir ada`nın değil bir kıtanın kaşifiydim ![]() yola çıkmışım bir kere dönüşüm yoktu ama öyle çok duraklıyordum ki geriye dönüp baktığımda başladıgım yerden bir kaç metre bile uzaklaşamadığımı fark ediyordum ![]() ![]() ![]() ![]() üstelik menzilin ucundaki sen benden daha hızlı kaçıyordun ![]() ![]() *Yokluğunda sensizliğe hapsolmuş özlemlerimbastırılmış duygularımheyecanlarımcoşkularım doyasıya yaşanıyor bende bugünlerde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Geceleri sensizliği alıp koynuma uyuyorum çoğu zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Bazı geceler içime bir korku düşüyoryüreğim sıkışıyorgözlerim doluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Yavaş yavaş biriktiriyorum seni yüreğimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Birgün bitecek bu rüya biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Sana dair hayaller kuruyorum bir çocuk masumluğuylao hayaller ki beni yaşama sımsıkı bağlıyor son zamanlarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Mühürledim seni kalbimekurşunlar işlemez yüreğime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Yolunda engelin değil yoldaşın olmakyüreğine dert değil derman olmak istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *En kuytu zamanlarımda düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Geçimsiz olduğum günlerde oluyor kimi zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Ne koşullarla sevdim senine sebeplerini aradım durdum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Necip Fazıl geldi aklıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|