|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayrilik, begenirsiniz, mevsimikendim, umarim, yazdım |
![]() |
Ayrilik,Mevsimi.Kendim Yazdım Umarim Begenirsiniz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrilik,Mevsimi.Kendim Yazdım Umarim BegenirsinizAyrilik,mevsimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine,sensiz,gelen,baharda,açan,güllere baka durdum,koparamadim,, yokluğunun,bu,ilk mevsiminde,filizlenen,çiçekler,soluk,renksiz,bir türlü rengini alamadi ![]() ![]() aciyor,gonlum,yaniyor,gonlum,neden,neden,hala,seni ,unutamadim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kanadi,kirik yaralı bir,kus gibiyim,uçamiyor gonlum,gulemiyor,mutluluklar,uzak gibi,bumudur sevmek,boş bir odada ağlamakmidir ![]() ![]() ![]() Baktigim,yerlerde,varliğın hayelerimde,sana,tutsak düşlerim,birakmiyor,yakamı anla beni Sozlerimin,biliyorumki,telafisi yok,yanlişlarında bir doğrusu yok ![]() olabilme ihtimali bile bir ihtimalsizlikse ne yapabilirim elden ne gelirki simdi,yokluklarda,kaybolmus gibiyim,bilmiyorum nerdeyim aklim hala sende nedendir onuda bilmem ![]() ![]() ![]() ![]() ozlem,hasret,kokan kelimelerin sonuna yaklasiyorum,geceleri sensiz,geçemeyen zamani,boş odamda ağlayan,bir yuzun duvara,yansimasini dusunuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() son sozlerimdir,bir ayrilik mevsiminde,agir basiyor duygularim,yazarken,uzuluyorum kelimelerimin anlami cok ![]() artik susuyorum sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() !!!!yorgunum!!!!!! hoscakal: ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|