![]() |
Böylesine Sevmek Yürekten Sevmek...! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böylesine Sevmek Yürekten Sevmek...!Avuç açmak umutlara, sonra da katmer katmer yanmak acılarla ![]() ![]() Hasret yangınlarıyla kanka olmak ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdamın yankısıyla ruhumu acılara gark etmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir çocugun ürkek bakışlarında yakalamak merakı sevgiyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayalimdeki sana dokunabilmek gerçekligine inat hayaline dokunabiliyorum ![]() ![]() ![]() Ey içimi yakan güneşim, Alıp başımı bu şehirden gitmek ve seninle bir ömür geçirmek niyetindeyim ![]() ![]() ![]() Hayal mi? Gerçek mi? bildigim bişey var ki o da sana olan sonsuz sevgim Tüm bunların dışında ne yapmak istiyorum biliyor musun? Sevmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kadar çok seviyorum demiyorum, böylesine seviyorum seni diyorum ![]() Biraz hayat, biraz gerçeklik, biraz da aşkı yaşa***** seviyorum seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Masal deĩl hayatımın ta kendisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen hayatsın, hayat da sen ![]() ![]() ![]() Uzaktan sevme beni içteen sev ![]() ![]() Ama Korkuyorum çünkü sana da yaşadıgın acıları yaşatarak seni üzmek incitmekten Alışık olsan da acılara Bu seni degil beni yaralar ve incitirsem örselersem seni işte o zaman ben senden çok acı cekerek ölürüm bu diyar da Sev beni ![]() ![]() Ben acılar da ki mutlulugu sunmaya calışırken senin yüreginde varoluyorum İçimde sevdaları da taşıyorum İçimde hüzünleri de barındırıyorum içimde en fazla seni barındırıyorum kimseler görmesin diye sana nazar degmesin diye seni içimde saklıyorum Ve seni sevgilim SEVİYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|