Böylesine Sevmek Yürekten Sevmek...!

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Böylesine Sevmek Yürekten Sevmek...!

Avuç açmak umutlara, sonra da katmer katmer yanmak acılarla

Hasret yangınlarıyla kanka olmak ardından okumak gözlerinde tüm gelecegi ve sevgileri

Sevdamın yankısıyla ruhumu acılara gark etmek Ve yıkılıp kalmak bir kaldırım taşına Ama her şeye ragmen umutlu olmak, gülümseyerek bakmak hayata

Bir çocugun ürkek bakışlarında yakalamak merakı sevgiyi Kalbimi bir zincirle yüregine asabilmek gösterilen uzaklıga mesafeye aldırmaksızın sevgimin gerçekligini gözbebeklerine yansıtırken göstermeye calışıyorum saf yüregimle sevgimi

Hayalimdeki sana dokunabilmek gerçekligine inat hayaline dokunabiliyorum Parmak uçlarımla yüzüne ve dudaklarına dokunabilmek isterken ben hayali sana dokunuyorum

Ey içimi yakan güneşim, Alıp başımı bu şehirden gitmek ve seninle bir ömür geçirmek niyetindeyim

Hayal mi? Gerçek mi?

bildigim bişey var ki o da sana olan sonsuz sevgim

Tüm bunların dışında ne yapmak istiyorum biliyor musun? Sevmeksadece sevmek Her şeyi bir kenara bırakıp, tüm acıları uçurumdan atıp, delicesine sevmek istiyorum seni ey uzaktaki sevgidigim

Bu kadar çok seviyorum demiyorum, böylesine seviyorum seni diyorum

Biraz hayat, biraz gerçeklik, biraz da aşkı yaşa***** seviyorum seni Ve en önemlisi vuslat arkası gelen hüzünde de aklım sende Seni çok deĩl kocaman deĩl, böylesine seviyorum iştee

Masal deĩl hayatımın ta kendisi Gelecek göz kırpıyor omuzlarının üzerinden

Sen hayatsın, hayat da sen

Uzaktan sevme beni içteen sev

Ama

Korkuyorum çünkü sana da yaşadıgın acıları yaşatarak seni üzmek incitmekten

Alışık olsan da acılara

Bu seni degil beni yaralar ve incitirsem örselersem seni işte o zaman ben senden çok acı cekerek ölürüm bu diyar da

Sev beni ilk aşkı yaşamışcasına ilk sevgiyi hissedircesine

Ben acılar da ki mutlulugu sunmaya calışırken senin yüreginde varoluyorum

İçimde sevdaları da taşıyorum

İçimde hüzünleri de barındırıyorum

içimde en fazla seni barındırıyorum

kimseler görmesin diye sana nazar degmesin diye

seni içimde saklıyorum

Ve seni sevgilim SEVİYORUM

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com