![]() |
Ben de Koşacağım Dedi Dünya İkincisi Oldu. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Ben de Koşacağım Dedi Dünya İkincisi Oldu.Ben de koşacağım" dedi dünya ikincisi oldu ![]() ![]() ![]() İşitme engellilere özel yarışların yer aldığı bir TV programını izledikten sonra sporcu olmaya karar veren milli atlet Erdal Düzenli, İzmir'de dün sona eren 1 ![]() ![]() Erdal Düzenli, tercüman aracılığıyla yaptığı açıklamada, 1 yaşında geçirdiği ateşli bir hastalık sonucunda işitme engelli olduğunu anlattı ![]() Koşmayı küçük yaşlardan bu yana sevdiğini, 1997 yılında TV izlerken Avrupa'da işitme engelliler arasındaki yarış yapıldığını görünce atlet olmaya karar verdiğini anlatan Düzenli, şöyle dedi: ''Okuldayken de hep koşardım, kendimi koşarken mutlu hissediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FEDERASYON BAŞKANI AKTAŞ İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Oktay Aktaş, işitme engellilerde atletizm yarışmalarının Türkiye'de 2003'te başladığını, bu alanda gelişme göstermeye çalıştıklarını anlattı ![]() Aktaş, şu bilgileri verdi: ''Erdal, Ankaralı bir sporcu, çok sevecen bir ailesi var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|