Avuçlarımda Sensizliğin Hüznü |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Avuçlarımda Sensizliğin HüznüAvuçlarımda Sensizliğin Hüznü Bak kar yağıyor şimdi avuçlarıma Ve avuçlarımda sensizliğin hüznü Karanlıklar bir celladın ipi gibi dolanır boynuma Bembeyaz bir sevdamız olmadı bizim Bak kar yağıyor şimdi avuçlarıma Bak kar yağıyor şimdi avuçlarıma Sanki gökyüzünden sensizliğin kırıntıları yağıyor Bir sen yağmadın gece gibi üstüme Bir sen yağmadın kar beyazı gecelerime Bir sen olmalıydın diyorum bazen umutlarımda Bir sen olmalıydın yalnızlığımın kırık düşlerinde Ama umudun bittiği yerde Hangi kartenesindedir sevincimiz söyle Söyle! Beni bırakıp gitmelerinin haddi hesabı neydi Bir çocuğun sevincini büyük ihanetlerle mi bertaraf ettin Kartanelerinin hiç mi anlamı yoktu Karbeyazı gecelerimin hiç mi değeri yoktu yanında Hiç mi yüreğine ateş düşmedi Hiç mi yüreğin yanmadı söyle Hiç mi yüreğin yanmadı Gökyüzünde sayısız yıldızlarımız vardı Hepsine kendi adımızı bırakmıştık Bir yıldız kaydımı Yüreğimize ateş düşerdi Buz gibi ayaz gecelere sığınırdık Kartenelerini arardık gözlerimizde Ağlayınca gözyaşlarını silerdim parmaklarımın ucuyla Ve bir öpücük kondururdum yanaklarına Yüreğine umut düşerdi Ve ağlardım sonra Ben ağlardım Sen susardın Hep senin yerine ben yanardım Ben yandıkça sen susardın Sen susardın gecelerin inadına Sen sustukça ben yanardım Alevim olurdu suskun geceler Bir sen yanmadın yanan yüreğime Bir sen yanmadın küllenen ateşime Bir sen yanmadın seven kalbime Bir sen yanmadın, bir sen yanmadın Ve şimdi ise buz gibi gecelerden korkar oldum Bir yıldız kayacak diye içim titrer Kar yağacak diye içimdeki çocuk ağlar kendi haline Ama gözlerimdeki kartaneleri erimedi Yüreğimdeki ateş dinmedi yıllardır Hasretine kaldırdığım kadehi duvara çarptım dün gece Seni dinledim kendimde Sen yine sustun gecelerin inadına Ve ben susturamadım yüreğimi Susturamadım Kadir Oğul |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|