![]() |
Öldükten Sonra Sevdiğini Öğrendim |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Öldükten Sonra Sevdiğini ÖğrendimLiseye yeni başladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bende bu sevdayı hep yüreğimde yaşadım ![]() okul bitti, mezun olduk, o başka yere gitti, ben başka yere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yıllar sonra öldüğünü öğrendim, dünyam yıkılmıştı artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() günler sonra annesi geldi yanıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() açıp okuyamadım önce ![]() ![]() ![]() ![]() " sevgili günlük, bugün yine beraberdik onunla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gün gelicek okul biticek günlük işte o zaman yıkılırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() beni sevdiğini sen öldükten sonramı öğrenicektim gülüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Öldükten Sonra Sevdiğini Öğrendim |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Öldükten Sonra Sevdiğini Öğrendimgüzeldi arkadaşım duygulandım yaşayabilceğim türde bi hikaye olcağından kaynaklanıyor galiba inş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
hey_crazygirl
|
![]() Cevap : Öldükten Sonra Sevdiğini Öğrendimayhh çoook qüzeeL çok teşekkürLer payLaşım içinnn :/
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
sam00
|
![]() Cevap : Öldükten Sonra Sevdiğini ÖğrendimÇok teşekkürler bir an içim cız etti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : Öldükten Sonra Sevdiğini Öğrendimçok gsldi valla Allah kimseye bu acıyı yaşatmassın |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|