|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akaryakıt or petrol, akyaz, istasyonu, programı |
![]() |
Akyaz Akaryakıt/Petrol İstasyonu Programı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akyaz Akaryakıt/Petrol İstasyonu ProgramıÜreticiden: Akaryakıt istasyonları için yazılmış kullanımı kolay bir programdır ![]() ![]() ![]() ![]() b]Programın Özellikleri:[/b] YTL uyumlu Fiyat değişimlerini istenilen müşterilere yansıtma özelliği Vardiya Devrini(Pompacıdan Hesap Alma) çok kolay yapabilme özelliği Detaylı stok işlemleri ve işlem türlerine göre gruplandırılması Vardiyalara göre pompa sayaçlarının takibi Alış, Satış, Tahsilat ve Ödeme işlemleri ve raporlama Yapılan Alış ve Satış işlemlerinin müşteri ismiyle birlikte stoğa kaydedilmesi Vardiya nakit hesabı ve raporlaması Bilgileri Diske ve CD&DVD 'ye yedekleme Akaryakıt veya açık yağ için depo seviyesini grafiksel olarak gösterme özelliği Alacakların listelenmesi Müşterinin tüm cari hareketlerini tek bir formda görebilme özelliği Her cari işlem sonucunda değişen müşteri bakiyesinin detaylı bir şekilde listelenmesi Cari işlemlerin işlem türü olarak gruplandırılması Kullanıcı oluşturma İstenilen tarih aralığında tüm hareketlerin sorgulanabilmesi ve raporlama Müşterileri Litre ya da YTL'ye göre borçlandırma Ürün fiyat düşüşlerinden müşterilerin etkilendirilmemesi Müşterilerin mevkilerine göre gruplandırılması Ürün fiyatlarının hangi tarihlerde ne kadar olduğunun kaydedilebilmesi Kolay kurulum ve pratik çalışma Programın kullanımını adım adım anlatan detaylı yardım ve kullanım dosyası b]Program kurulduktan sonra:[/b] b]Kullanıcı Adı:[/b] a b]Şifre:[/b] 1 olarak giriş yapılabilir ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|