![]() |
[ Affet Allah İm Affet... ] |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [ Affet Allah İm Affet... ]Hani söz vermistik Alem-i Ervahta ![]() ![]() “Belâ” demistik “Elestü bi rabbiküm” sualine, Yaratici, rizik verici ve yegane kanuna koyucu olarak ALLAH’tan ba_ka Ilah, önder olarak da O’nun Resûlünden baskasini tanimiyacaktik ![]() Hani söz vermistik, Hani söz vermistik Erkâm’1n evinde, Hangi sart ve ortamda olursa olsun Ilay-1 Kelimetullah misyonunu yürütecek Musibetlerden yilmiyacak hiçbir tehditten korkamayacak, Gerekirse ölümlerin en güzeline talib olacaktik ![]() Hani söz vermistik Akabe tepesinde Kendimizi ve ailemizi korudugumuz gibi Kanimizla, malimizla ve canimizla koruyacaktik Resülullah’i Hani söz vermistik Akabe tepesinde Dogru olan her seyde Resule itaat edecektik Rabbani davayi elden ele gönülden gönüle balçikla sivanmayan hakikat günesini Cihadsiz ve sehadetsiz birakarak lekelemiyecektik ![]() Hani söz vermistik Medine’de, Hani söz vermistik dünya kardesliginin en güzel tesekkül etmeye basladigi Medinede, Kiyamete kadar tüm müslümanlar kardes olacakti Ve bizler ![]() ![]() ![]() Vücudun azalari gibi hepimizin derdiyle dertlenip sevinçlerimize ortak olacak Komsusu aç iken yatan bizden degil düsturuna, Evrensel komsuluk bildirisine, Kardesligin en alt esigi olarak bakacaktik ![]() Nemlenmemis bir gözle, yara almamis bir bedenle huzuruna varmaya utaniyoruz Ahde vefa gösteremedik ALLAH’im ! Bunu biliyoruz ![]() ![]() ![]() Ama sunu da biliyoruz ki; Rahmet deryanda ufacik bir damlayiz , Yüzümüz yerde ama ![]() ![]() Affet ALLAH im! ![]() ![]() ALLAHIM BENI BANA BIRAKMA BENI SENSIZ BIRAKMA ![]() ![]() ![]() AMIN AMIN AMIN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|