![]() |
Beşi Dünya , Beşi Ahiret İcindir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beşi Dünya , Beşi Ahiret İcindirMuhammed bin Hışam şöyle anlatiyor: Ma´rufi Kerhi bana: -´´Sana on cümle öğreteceğim,beşi dünya , beşi ahiret icindir ![]() Bunlar ile kim dua ederse Allah c ![]() ![]() ![]() Ben yazayimmi dediğimde ´´Hayir ben nasil Bekr bin Hanisin tekrar tekrar okumasiyla ezberledimse sanada tekrar tekrar okuyarak ezberletirim Hasbiy ![]() Hasbiy ![]() Hasbiy ![]() Hasbiy ![]() Hasbiy ![]() Hasbiy ![]() Hasbiy ![]() Hasbiy ![]() Hasbiy ![]() Hasbiy ![]() Hasbiy ![]() Manasi ![]() Dinim icin Allah c ![]() ![]() Dünyam icin Allah c ![]() ![]() Bütün mühim işlerim icin Allah c ![]() ![]() Bana haksizlik etmek isteyenlere hilm ve kuvvet sahibi olan Allah c ![]() ![]() Bana kötülük düşünenler icin Allah c ![]() ![]() Ölüm aninda, merhamet sahibi olan Allah c ![]() ![]() Kabir sualinde esirgeyici olan Allah c ![]() ![]() Hesab vaktinde kerem sahibi olan Allah c ![]() ![]() Mizan başinda lutuf sahibi olan Allah c ![]() ![]() Sirat üstünde,kaadir olan Allah c ![]() ![]() ![]() Allah c ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ihya cild 1 , sahife 917 |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|