Günahlarin Affina Vesile Olan Bir Dua.... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Günahlarin Affina Vesile Olan Bir Dua....Hz Ali,Efendimiz(S A S )'DAN rivayet ediyor:Cibril Resulullaha geldi Resullah ile Cibril birarada iken karşıdan ashaptan Ebazer göründü cebrail ona baktı ve 'bu Ebazerdir'dedi Resul ''sen Ebazer'i tanıyormusun?''dedi cibril ''evet tanıyorum o bir dua biliyor ve günde iki defa okuyor bu sayede onu bütün yerdekiler ve göktekiler tanıyor ''dedi Resul Ebazeri çağırdı;''Ya Ebazer,sen bir dua biliyorsun ve günde iki defa okuyorsun''dedi Ebazer de ''Evet Ya Resul ''diyor ''Annem babam sana feda olsun ben bu duayı bir beşerden duymadım,onu bana Rabbim ilham etti Kıbleye yönelirim Tesbih,tehlil,tahmid ve tekbirden sonra şu on kelimeden oluşan duayı okurum:ALLAHIM SENDEN DAİMİ İMAN İSTERİM HUŞU DOLU KALP İSTERİM MENFAAT VEREN İLİM İSTERİM DOĞRU SADIK İTİKAT İSTERİM DÖRT DÖRTLÜK DİN İSTERİM BÜTÜN BELALARDAN AFİYET İSTERİM AFİYETİN TAMAMINI İSTERİM AFİYETİN TAMAMININ DEVAMINI İSTERİM AFİYETİN ÜZERİNE ŞÜKÜR İSTERİM İNSANLARA MUHTAÇ OLMAMAYI SENDEN İSTERİM:Cibril Resul 'a dediki: Bu duayı okuyanın günahları denizlerin köpükleri,yerlerdeki toprakların adedi kadar çok olsada af olunur Bu duayı günde iki defa okuyanlar için melekler istiğfar eder Cennet kapıları açılır ve bir melek şöyle nida eder''EY ALLAHIN VELİ KULU!DİLEDİĞİN KAPIDAN CENNETE GİR!'' |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|