![]() |
Bir Gün Aşık Olcam.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Gün Aşık Olcam..![]() Tilki misali dönüp dolaşıp Sana geliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve dualar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öfkelerim,umutsuzluk dakikalarım ve saymakla bitmeyecek kusurlarım var ![]() ![]() ![]() Acizim,yaratılmışım ve ihtiyac sahibi ![]() ![]() ![]() Dedim ya Rabbim, ben bi nefsim;terbiye edilen ![]() Azdır yerden yere vursam,bin defa kınasam ![]() ''Sen derviş olamazsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O ki; Yunus ![]() ![]() ![]() Eğri bi odunu bile taptuk'a götürmeyecek kadar derviş ![]() ![]() ![]() O ki; bir aşık ![]() ![]() ![]() Nefsini kınamış ve sana yaşarken teslim olmuş Rabbim hadi gel,ellerimi, yüreğimi açtım sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herşey çok güzel ![]() ![]() İnsan olmak Sana kul olmak,sevebilmek,sevilebilmek ![]() ![]() ![]() '' Senin için olmak ![]() ![]() ![]() Ben Senin içinim,biz Senin içiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbim artık anlamını kazandı anlayamadım herşey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşamak mı? işte o ancak Seninle mümkün ![]() ![]() ![]() Sevmek mi?işte o harcadıkça çoğalan ve yanlızca Senden gelen kocaman bi çağlayan ![]() ![]() ![]() servet mi? Her gün kusurlarını gördüğüm,her gün her gün tanımaya çalıştığım nefsimi bilmek ,nerede hata,nerede yanlış yaptığımı bilmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''işte bu yaşamak ![]() ![]() ![]() Rabbim, haykırabilsem,öyle bir an gelse ki;şu kelimelerin kabul edemediği mutluluğun ancak Seninle mümkün olduğunu anlatsam herkeze ![]() ![]() ![]() An gelse ,ve yüreğimden gül bahçemi saçsam yeryüzüne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() An gelse,her tarafa sevgi tuhumları eksem ve hasat zamanı topladığım bütün sevgileri satsam pazar pazar ![]() ![]() ![]() An gelse dese ki;''Artık vuslat ,vuslat''Sana kavuşsam ve O sırrın ehli olsam ![]() An gelse, ben bir aşık olsam Rabbim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbim Güzellerin En Güzeli Rabbim,bir gün o an gelecek ![]() Sonsuz ![]() ![]() ![]() Bir gün bir aşık olacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni Seviyorum ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|