Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, gecelerim, karardı, mukaddim

Gecelerim Cok Karardı Ey Mukaddim!..

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gecelerim Cok Karardı Ey Mukaddim!..

Yarabbi acizim, o kadar ki acizligimi bile farkedemiyorum

Ya Hakk! Senden baska kimse yok kapisina gidilecek, bilirim Ancak kac defa kactim o kapidan sayisi mechul

Bak yine eli bos, yüzü kara geldim kapina Ne kadar zaman gectigi, ayaklarimda derman kalmadigi umurumda degil Acilana kadar buradayim, gitmem artik hicbir yere

Ya Ìlahi! Ac kapiyi, yada bir isaret gönder, yada icime bir huzur birakta senden gelen bir lütuf oldugunu bileyim

Ya Muktedir! Senin kudretinle geceler gündüze döner, kis yaza erer Gecelerim cok karardi ey mukaddim sen gündüzü bana takdir eyle

Kimsesizim

O kadar ki siyah tasin üzerindeki siyah karinca kadar yalnizim Onun duasina "lebbeyk" dedigin gibi banada "lebbeyk" der misin?

Yüzüm günahlarimin hicabindan yerlerde, yinede "gel ne olursan ol" hitabina uyarak geldim

Beni eli bos döndürme

saadet bayri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com