![]() |
Sadece Mevladan İsteyelim Dualar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sadece Mevladan İsteyelim DualarSıkıntılı veya borçlu , 1000 defa , " Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billahil aliyyil azîm " derse, Allahü teâlâ isini kolaylastirir ![]() Bir kimse, sabah-aksam 100 defa, " Sübhân ![]() ![]() ![]() Hergün 100 defa, salevat getiren , münafikliktan ve cehennem atesinden uzaklasir ve kiyamette sehitlerle beraber olur ![]() Her gece yatarken 100 defa, " Sübhân ![]() ![]() ![]() ![]() Korkan biri 100 defa, " Hasbünallâhü ve ni'mel vekil ![]() ![]() ![]() Günde 25 defa " Allahümme bâriklî fil mevt ve fî mâ ba’delmevt " okuyan sehit olarak ölür ![]() Sabah-aksam 10 defa, " Lâ ilâhe ill ![]() ![]() Sabah-aksam 7 defa, " Allahümme ecirnî minennâr " diyen cehennemden kurtulur ![]() Sabah-aksam 7 defa, " Hasbiy ![]() ![]() ("Allâh bana kâfidir ![]() ![]() Ona dayandim, o'na güvendim ![]() ![]() Sabah-aksam, 3 defa, " Bismillâhillezî lâ yedurru maasmihi seyün fil erdi velâ fissemâi ve hüvessemîul alîm " okuyan, büyücü ve zalimden emin olur ![]() Yataga girince 3 defa, " Estagfirullah el azîm ellezî lâ ilâhe illâ hüvel hayyel kayyûm ve etûbü ileyh " okuyan kimsenin günahlari, deniz köpügü kadar pek çok olsa da, affolur ![]() Istigfâra devam eden kimse, her sikintidan kurtulur, ummadigi yerden riziklanir ![]() Istigfâr olarak " Estagfirullah el azîm ellezî lâ ilâhe illâ hüvel hayyel kayyûm ve etûbü ileyh " okumalidir ![]() Evden çikarken " Bismillâhi, tevekkeltü al ![]() ![]() Tebârekeyi okumadan yatma! Kabir azabini def eder ![]() ![]() Eve girerken Ihlas suresini okuyan, yoksulluk görmez ![]() Evden çikarken Âyet-el kürsî okuyana, melekler, evine gelinceye kadar duâ eder ![]() Yatarken okunacak dua “ Allahümme bismike emüyü ve ahyâ ![]() ![]() Yataga girildigi zaman, bu dua okunup, sag yanak sag el içine konularak, sag tarafa yatilir ![]() AFETLERDEN KORUNMAK IÇIN OKUNACAK DUA OKUNUSU : " Bismillâhi alâ nefsî ve ehlî ve malî ![]() MA'NASI: "Allah'in ismiyle, kendimi, âilemi ve malimi Allah'a havâle ediyor, O'nun yüce himâyesine birakiyorum ![]() AGRISI OLAN BU DUAYI KENDI KENDINE OKUMALIDIR OKUNUSU: " Eûzü bi'izzetillâhi ve kudretihi min serrimâ ecidü ve ühâziru ![]() MA'NASI: "Allâh'in ismiyle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|