|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| dağitim, eğitim, elektrik, endüstriyel, firmasi, güç, hensel, semineri, sistemleri, tarafindan, ücretsiz |
Hensel Firmasi Tarafindan Endüstriyel Elektrik Güç Dağitim Sistemleri Hk. Ücretsiz Eğitim Semineri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hensel Firmasi Tarafindan Endüstriyel Elektrik Güç Dağitim Sistemleri Hk. Ücretsiz Eğitim SemineriHENSEL FİRMASI TARAFINDAN ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK GÜÇ DAĞITIM SİSTEMLERİ HK ÜCRETSİZ EĞİTİM SEMİNERİDUYURU 19 Mart 2009 Perşembe Günü Saat 13:30-18:00 arası Hensel Elektrik San ve Tic Ltd Şti firması tarafından Endüstriyel Elektrik Güç Dağıtım Sistemleri hakkında ücretsiz eğitim semineri düzenlenecektir Katılımınızı bekleriz ![]() HENSEL SEMİNER PROGRAMI:Tarih:19 03 2009 Perşembe Saat 13:30-18:30Yer: Otel Altınnal, Kocaeli13 30-Açılış ve Hensel tanıtımı13 45-Kablo Bağlantı Buatları A -Kullanım yerlerine göre kablo bağlantı buatları: -Dahili ve Harici tip buatlar -Yangın testli buatlar -"Atex" ********* ortam buatları -"Offshore" deniz suyuna dayanıklı buatlar B -Kablo Bağlantı Buatları özellikleri: -Kablo girişleri; metrik rakor; elastik membran; kanal/boru girişleri -IP değeri; sızdırmazlık contası konumu -Halojensizlik; kendi kendine sönümlenme nedir -Kızgın tel deneyi; alevlenmeme özelliği nedir -DNV sertifikası; deniz suyunun aşındırıcılığı -Darbelere dayanım; paslanmaz vidalar -Kablo kesit ölçüleri14 15-Kahve/Çay arası14 30- Küçük Tip Devre Kesici Dağıtım Kutuları A -Kullanım yerlerine devre kesici panoları: -63A, MCB Devre kesici panoları; 3-54 sigortalı -MCB ve cihaz montajlı panolar -Boş panolar; sayaç panoları B -Devre kesici dağıtım panoları özellikleri: -Kablo girişleri; metrik rakor; elastik membran; kanal/boru girişleri -IP değeri; -Halojensizlik; kendi kendine sönümlenme nedir -Kızgın tel deneyi; alevlenmeme özelliği nedir -DNV sertifikası; deniz suyunun aşındırıcılığı -Darbelere dayanım; paslanmaz vidalar -RCD uygulamasında FİXCONNECT gecmeli tip klemenslerle kolay N hattı temini15 15-Kahve/Çay arası15 30-Polikarbonat Dağıtım Panoları A- 630A e kadar Tip Testli Mi moduler pano yapısı B- 250Ae kadar TipTestli ENYSTAR modüler pano yapısı: menteşeli kapak C- Mi ve ENYSTAR dağıtım panoları özellikleri: -IP değeri; -Halojensizlik; kendi kendine sönümlenme nedir -Kızgın tel deneyi; alevlenmeme özelliği nedir -Darbelere dayanım -Her yönden birleştirilme imkanı : lego sistemi film gösterimi -ENYGUİDE yazılımı: pano projelendirme -Kurulum ve uygulama kolaylıgı : iç ve dış ortam tesisatlarına uygun16 30-Uygulama slaytları17 00-Sorular17 30-Kapanış16 03 2009 17:33:20 MİSEM KAPSAMINDA ELEKTRİK TESİSLERİNDE TOPRAKLAMALAR EĞİTİMİ 05-07 ŞUBAT TARİHLERİNDE DÜZCE TEMSİLCİLİĞİMİZDE DÜZENLENECEKTİR TELEFON: +90 380 524 57 10 (72)MİSEM KAPSAMINDA ASANSÖR DENETLEME, RUHSAT VE KONTROL EĞİTİMİ 16-18 ŞUBAT TARİHLERİNDE ŞUBEMİZDE DÜZENLENECEKTİR BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN ŞUBEMİZİ ARAYINIZ (41)WİN FUARINA GİDİYORUZ ![]() (35)TEKEL İŞÇİLERİNE DESTEK: MEŞALELİ YÜRÜYÜŞ - BASIN AÇIKLAMASI (9) Ayrıntılı bilgi için www emo org tr |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|