|
|
Konu Araçları |
4ulusal, başlamiştir, eğitim, kayitlari, mühendisliği, seminerleri, sempozyumu, yazilim |
4.Ulusal Yazilim Mühendisliği Sempozyumu Eğitim Seminerleri Kayitlari Başlamiştir |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
4.Ulusal Yazilim Mühendisliği Sempozyumu Eğitim Seminerleri Kayitlari Başlamiştir4ULUSAL YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ SEMPOZYUMU EĞİTİM SEMİNERLERİ KAYITLARI BAŞLAMIŞTIR DUYURU 4Ulusal Yazılım Mühendisliği Sempozyumu Eğitim Seminerleri kayıtları 12 Ağustos 2009-18 Eylül 2009 tarihleri arasında yapılacaktır Sempozyum programı içerisinde iki Eğitim Semineri yer almaktadır Eğitim seminerleri 10 Ekim 2009 Cumartesi günü verilecektir *Eğitim Seminerleri ücretsizdir Eğitim Seminerlerine kayıt yaptırmak için; 18 Eylül 2009 tarihine kadar http://wwwuymsorgtr/uyms09/indexphp?id=egitimsemineri1 adresindeki eğitim semineri* kayıt formunu doldurarak uyms09@emoorgtr* adresine göndermeniz gerekmektedir* 02092009 12:47:55 DENGELEME VE UZLAŞTIRMA YÖNETMELİĞİ VE YENİ ELEKTRİK PİYASASI PANELİ YAPILACAKTIR (162) III AĞ VE BİLGİ GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU "BİLGİ VE TOPLUM" TEMASIYLA DÜZENLENİYOR (142) IEEE 18 SİNYAL VE İLETİŞİM UYGULAMALARI KURULTAYI YAPILACAKTIR (139) 4 ŞUBAT'TA BİRLEŞELİM TEK-EL OLALIM (137) ASANSÖR SEMPOZYUMU'2010 (127) 9 DÜNYA RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI VE YENİLENEBİLİR ENERJİ SERGİSİ YAPILACAKTIR «Yeni» (15) Ayrıntılı bilgi için wwwemoorgtr |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|