|
|
Konu Araçları |
devam, eğitim, ediyor, hazırlama, proje, toplantıları |
Proje Hazırlama Eğitim Toplantıları Devam Ediyor |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Proje Hazırlama Eğitim Toplantıları Devam EdiyorTürkiye Belediyeler Birliği ve Selçuk Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Avrupa Birliği ve diğer donör kuruluşlara yönelik Proje Hazırlama Eğitimi seminerleri devam ediyor 18 Şubat tarihinde başlayan ve dört gün sürecek olan seminerde Selçuk ta faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların proje hazırlama kapasitelerini geliştirmek amaç ediniliyor Selçuk Belediyesi hizmet binasında düzenlenen seminere Selçuk Belediyesi, Bornova Belediyesi, Selçuk Ticaret Odası, PATUYAP, Efes Müzesi, Selçuk Sivil Savunma Memurluğu, Mal Müdürlüğü, Pine Bay Hotel den temsilciler katılıyor Eğitim, Türkiye Belediyeler Birliği uzmanları Dr Duygu DALGIÇ UYAR ve Ahmet ERTÜRK tarafından verilirken katılımcı sayısı azami fayda sağlanabilmesi amacıyla 30 kişi ile sınırlandırıldı Düzenlenen eğitim seminerlerinin özellikle turizm iş kolu açısından çok yararlı olacağını belirten Selçuk Belediye Başkanı HVefa ÜLGÜR Bu eğitim seminerlerinin ardından proje hazırlama süreci başlayacak dedi Kaynak: Selçuk Belediyesi |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|