Bu Yazıyı Okuyun ve Dedikodu Yaparken Bi Daha Düşünün! |
|
|
#1 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Bu Yazıyı Okuyun ve Dedikodu Yaparken Bi Daha Düşünün!Bilge, karşısında duran iki adamı ilgiyle süzerek "Sorun nedir?" diye sormuş Adamlardan biri diğerini işaret ederek:- O, yaptığı dedikodularla sadece bana zarar vermekle kalmadı, bu köydeki pek çok insanın da canını yaktı, demiş ![]() ![]() ![]() Diğeri hemen atılmış: - Üzgünüm ![]() ![]() Böyle olsun istememiştim Tüm söylediklerimi geri alıyorum![]() ![]() Bilge adam, dedikoducuya dönmüş: - Yarın kuştüyü yastığını al, köy meydanına gel ![]() ![]() Ertesi gün köy meydanında buluşmuşlar Bilge, adamın eline bir makas vermiş ve yastığı kesip içindeki tüyleri boşaltmasını söylemiş Yastıktan boşalan tüyler rüzgârla birlikte etrafa savrulunca:- Şimdi demiş bilge, bunların hepsini toplayıp bana getir ![]() ![]() ![]() Adam şaskınlıkla: - Ama bu mümkün değil, diye yanıt vermiş, baksanıza, duvarların diplerine, bahçelerin en kuytu köşelerine kadar savruldular Hepsini toplamak imkânsız![]() ![]() ![]() - Tıpkı senin başkaları hakkında sarf ettiğin sözler gibi demiş bilge, yaptığın dedikoduların ne kadar uzak kuytulara ve köşelere gittiğini hangi sonuçlara yol açtığını bilebilir misin? NOT:SİZE YAPILMASINI İSTERMİSİNİZ?HAYIR MI? O HALDE ![]() ![]() ![]() EN ADİ İŞLERİN BAŞINDA DEDİKODU GELİR? YAPANLARA NE DENİR?ONUDA SİZ BULUN![]() |
|
Cevap : Bu Yazıyı Okuyun ve Dedikodu Yaparken Bi Daha Düşünün! |
|
|
#2 |
|
|
Cevap : Bu Yazıyı Okuyun ve Dedikodu Yaparken Bi Daha Düşünün!çok güzel bir konu olmuş bitanem ellerine sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() çok anmalı ve mantıklı bir konu kendimize yapılmaısnı istemediğimiz birşeyi başkası için onun arkasından sarfetmemeliyiz ![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|