![]() |
Gitmelerin Hakkını Ver Böyle Gidilmez!... |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Gitmelerin Hakkını Ver Böyle Gidilmez!...Ayrılığı seçtin mi her şeyi götüreceksin yanında
![]() ![]() ![]() Geriye hiç bir şey kalmayacak ![]() ![]() ![]() Söylenmemiş sözler kalmamalı bıraktığın yerde -ki ben en çok onları duydum- ![]() ![]() ![]() Gittin mi adamakıllı gideceksin !!! Hiç bir özlem kalmamalı dönüşleri emziren ![]() ![]() ![]() Demem o ki ![]() ![]() ![]() Büyük olmalı ayrılık !!! Uçsuz bucaksız, dursuz duraksız olmalı ![]() ![]() ![]() Telefonun numaraları sesime düşmemeli ![]() ![]() ![]() Yolların yoluma değmemeli ![]() ![]() ![]() Hiç bir anıya, hiç bir dizeye, hiç bir şarkıya yenilmemeli ayrılık ![]() ![]() ![]() Şiirler okununca unutulmalı ![]() ![]() ![]() Hasret dokununca uyutulmalı ![]() ![]() ![]() Rakının, şarabın diktasında titrerken yürek ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarının debisi arttığında ![]() ![]() ![]() Gece inmişken ayak parmaklarına kadar ![]() ![]() ![]() Yahut gün doğarken ![]() ![]() ![]() Yatağının diğer yastığındaki boşluk tecavüz ederken gözlerine ![]() ![]() ![]() Ne bileyim tek başına yiyeceğin sofrana iki kişilik servis açtığında ![]() ![]() ![]() Susacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gitmenin hakkını vereceksin !!! Ayrılık gurur duymalı seninle ![]() ![]() ![]() Gidersen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayakların yakınımdan geçmeyecek ![]() ![]() ![]() Ayrılığı seçtin mi büyük olacak ayrılık ![]() ![]() ![]() Ayrılığı seçtin mi?!!!
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|