![]() |
aDını KoyamaDıgım ßiSi.. |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() aDını KoyamaDıgım ßiSi..Saat mi$Li gecmi$ zamaninin hikayeSini iki geciyordu Seni iLk gördügümde ![]() ![]() ![]() ![]() Parmak ucLarıma tutunmu$ Sigaram ve yukSek promiL Sinirina dayanmı$ $arabimLa , iLtihap kokan Her hangi 1 parkin bankinda , Seni du$unuyordum ![]() ![]() ![]() ![]() Beynimin SiSLi cografyaSinda , LambaSi kaLdirimina kuS ve kaLdirimi Sokağina dargin o utopya $ehir oLuyordun , du$undukce inadina ya$a diyen guLu$unu ![]() ![]() ![]() ![]() CareSizLigimin kamera arkaSinda , ikiLemLerimin SonSuz bo$Lugunda gidip geLiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gece Bana ve göLgene Ağir geLiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KaLabaLik Kokan yaLnizLiğimLa Gecenin koLLarı araSına Sıgınıyor ve onun karanLık yuzuyLe Sevi$iyordum SeSSizce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CigLik CigLiga SuSuyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve yanik parmak ucLarimLa ok$uyordum göLgenin Donuk baki$Larini ![]() ![]() nemLi baki$LarLa o uzak ütopya $ehrini izLiyordum uzun uzun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saat mi$Li gecmi$ zamaninin hikayeSini iki geciyordu Seni iLk gördügümde ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() ben başlık buldum beğenirsen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|