![]() |
Tavuk Kalendar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk Kalendar1200 gramlık bir tavuk 30 gram margarin 5 adet domates 1 baş soğan 1 tatlı kaşığı kıyılmış dereotu 4 adet dolmalık biber 3 çorba kaşığı zeytinyağı 2 kepçe tavuksuyu karabiber tuz Yapılışı Tavuğun ince tüylerini gidermek için tütsüledikten sonra içini ve dışını bol suyla yıkayın ![]() ![]() ![]() Dolmalık biberleri ateşe tutun ![]() ![]() Domatesleri kaynar suya batırıp çıkardıktan sonra kabuklarını soyun ![]() ![]() ![]() Büyükçe bir güvece margarin ile zeytinyağını koyup ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() Tavuk parçalarını kızarınca parçalar halinde doğranmış biber ve domatesi katın ![]() ![]() Yemek pişince üstüne dereotu serpin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|