Balık Buğulama (2 Kişilik) |
08-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Balık Buğulama (2 Kişilik)Malzemeler 1 adet beyaz etli balık 1 buçuk su bardağı domates suyu 1 su bardağı su 2 adet defne yaprağı 2 diş sarımsak 1 adet soğan 3 çay kaşığı sıvı yağ 1 çorba kaşığı un 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kırmızıbiber 1 dilim limon 1 çorba kaşığı soya sosu Tuz Yemeğin Tarifi Mevsimlik beyaz etli balığı fileto biçiminde temizleyin Geniş bir tencereye alın 1 buçuk su bardağı domates suyu ve 1 su bardağı suyu tencereye dökün 2 adet defne yaprağını tencereye ekleyin 2 diş sarımsağı dövün Soğanı yemeklik doğrayın Sıvı yağla birlikte tencereye alın 1 dilim limon, soya sosu, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı kırmızıbiber ve yeterli miktarda tuz ilave edin Tenceredeki su kaynayınca, üzerine 1 çorba kaşığı unu yavaş yavaş serpin Topaklaşmaması için kaşıkla iyice karıştırın Bu şekilde 5-10 dakika daha kaynatın Daha sonra çukur bir servis tabağına alın Dilerseniz üzerine bir miktar baharat ve ince kıyılmış dereotu ekleyip sıcak şekilde servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|