Amonyaklı Pasta &Amp; Coq Guxel...!

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Amonyaklı Pasta &Amp; Coq Guxel...!



1 çay bardağı süt
2 yumurta
1 çay bardağı margarin (eritilecek)
1 çay bardağı şeker
1 tepeleme çorba kaşığı toz pastacı amonyağı
un
hazırlanması:

Malzemeleri kulak memesi yumuşaklığında yoğurun 6 eşit parçaya bölerek buzdolabında 10 dk dinlendirin
Her bezeyi merdaneyle ince olarak açılacak (24 yada 26 cm kadar)
Fırın tepsisini yağlamadan 6 adet hamuru teker teker 170 derecede pişir
Pastanın yüzü hafif toz pembe olunca alıyorum Pastalar amonyaktan dolayı fırını açınca gözleriniz yanabilir endişelenmeyin bisküvi kıvamında oluyor




Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.