Amonyaklı Pasta &Amp; Coq Guxel...! |
08-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Amonyaklı Pasta &Amp; Coq Guxel...!1 çay bardağı süt 2 yumurta 1 çay bardağı margarin (eritilecek) 1 çay bardağı şeker 1 tepeleme çorba kaşığı toz pastacı amonyağı un hazırlanması: Malzemeleri kulak memesi yumuşaklığında yoğurun 6 eşit parçaya bölerek buzdolabında 10 dk dinlendirin Her bezeyi merdaneyle ince olarak açılacak (24 yada 26 cm kadar) Fırın tepsisini yağlamadan 6 adet hamuru teker teker 170 derecede pişir Pastanın yüzü hafif toz pembe olunca alıyorum Pastalar amonyaktan dolayı fırını açınca gözleriniz yanabilir endişelenmeyin bisküvi kıvamında oluyor |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|