![]() |
Ya Siz Teknik Destek Olsaydınız ? |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() Ya Siz Teknik Destek Olsaydınız ?Tek ![]() Müşteri : Beyaz Tek ![]() Müşteri : Sizin solunuz mu, benim solum mu? Tek ![]() ![]() Müşteri : Merhaba ![]() ![]() ![]() ![]() Tek ![]() ![]() Müşteri : Arkadaşım! Ben Bill Gates değilim ![]() Müşteri : Merhaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Müşteri : Yazıcımdan renkli çıktı alamıyorum ![]() Tek ![]() Müşteri : Aaah! Afedersiniz ya ![]() ![]() ![]() Tek ![]() Müşteri : Eşimin doğum günümde hediye ettiği ayıcık ![]() Müşteri : Klavyem çalışmıyor ![]() Tek ![]() Müşteri : Bilgisayaın arkasına ulaşamıyorum ![]() Tek ![]() ![]() Müşteri : Tamam ![]() Tek ![]() Müşteri : Evet ![]() Tek ![]() ![]() Müşteri : A-a! Masada bir klavye daha var ![]() ![]() ![]() ![]() Tek ![]() Müşteri : 7 büyük mü, küçük mü? Müşteri : Nete giremiyorum ![]() Tek ![]() Müşteri : Tabi ![]() ![]() Tek ![]() Müşteri : Beş yıldız ![]() Tek ![]() Müşteri : Windows Tek ![]() ![]() Müşteri : Afedersiniz; internet explorer`dı ![]() Müşteri : Çok büyük bir problemim var ![]() ![]() Tek ![]() Müşteri : Eee! İlk defa mail gönderiyorum da ![]() ![]() ![]() Tek ![]() ![]() Müşteri : Adresteki "a"yı yazdım da, çevresine daireyi nasıl çizeceğim? Müşteri : Merhaba, ben Ayşe ![]() ![]() ![]() ![]() Tek ![]() Müşteri : Elbette ![]() ![]() Tek ![]() ![]() ![]() Müşteri : Bi dakka! Disket henüz yuvasına koymamışım, masanın üzerinde duruyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|