|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağaçlara, bakalim, kazimiş, kazirsiniz, millet, neler |
![]() |
AĞAÇLARA NE KAZIRSINIZ? MİLLET NELER KAZIMIŞ, BAKALIM... |
![]() |
![]() |
#1 |
lidif
|
![]() AĞAÇLARA NE KAZIRSINIZ? MİLLET NELER KAZIMIŞ, BAKALIM...Bizim milletimiz kalp, isimlerinin baş harfleri, anlamsız işaretler yaparlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : AĞAÇLARA NE KAZIRSINIZ? MİLLET NELER KAZIMIŞ, BAKALIM... |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : AĞAÇLARA NE KAZIRSINIZ? MİLLET NELER KAZIMIŞ, BAKALIM...bunu yapan devlet sanattan gerçekten anlıyor olmalı geröekten muhteşem olmuş |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
acyesyehguunl
|
![]() Cevap : AĞAÇLARA NE KAZIRSINIZ? MİLLET NELER KAZIMIŞ, BAKALIM...harika bunlar gercekten etkileyici |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : AĞAÇLARA NE KAZIRSINIZ? MİLLET NELER KAZIMIŞ, BAKALIM...çok emek isteyen birşey ama helal olsun yani bizim gibi saçma sapan şeylerle doldurmamışlar en azından ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
!Chile_Kesh!
|
![]() Cevap : AĞAÇLARA NE KAZIRSINIZ? MİLLET NELER KAZIMIŞ, BAKALIM...sudenaza kesinlikle katılıorum adamlar emeq harcamış gerçekten bizimkiler gibi kalp+başharfleri yapmamışlar konu için teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]()
Kimi SevdiySem veFasız ÇıKtı ![]() ![]() Candan Sevene DüŞMedi ŞanSıM ![]() ![]() ![]() aLıŞtıM ![]() ![]() ![]() ![]() aALıştım Dost Gibi GörünenLere, aALıştım Bu KaHpe Dünyaya, aALıştım Bu yaLancı İnsanlara, aLıŞtıM ![]() ![]() ![]() ![]() 'D£M!RTAŞLI YAS!N' ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|