![]() |
Eşiniz Fazla Bilgili Olursa... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşiniz Fazla Bilgili Olursa...Karıkoca birlikte tatile çıkarlar ![]() ![]() Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar ![]() Birkac saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır ![]() güzel bir rüyadan uyandırıldığı için de biraz kızgındır: 'Ne oldu?Ne istiyorsun?' diye sorar ![]() Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle ![]() ve cevap verir: -'Bunun için mi uyandırdın beni? ![]() ![]() görüyorum,ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız ![]() Karısı tekrar sorar ![]() Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir: 'Teolojik olarak ALLAHin kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum ![]() Felsefi olarak, evrenin sonsuzlugunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum ![]() Astronomik olarak galaksilerin,yıldızların, gezegenlerin varlığını görüyorum ![]() Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu görüyorum ![]() Meteorolojik olarak da bugün havanın çok güzel olacağını görüyorum ![]() Niye sordun bunu bana? Sana neyi gosteriyor? 'Necati, çadırımızı çalmışlar!!! |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|