İşte 4. Cü Fıkra Zuha |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İşte 4. Cü Fıkra ZuhaSimdi adamin birinin japonyaya yolu dusuyo ![]() isini hallediyo gece oluyo diyo ki hadi geldik ta buralara bi capkinlik yapalim diyo![]() ![]() iste resepsiyona bildiriyo durumu ![]() ![]() hemen aninda cook enfes ilik gibi bi gey$a geliyo![]() ![]() tIk tIk tIk![]() ![]() basliyolar![]() ![]() kadin bi ara cangcingcong diye baariyo![]() ![]() adam da dusunuyo "ulan kariyi acayip *iktim" kendiyle gurur duyuyo ![]() ![]() ertesi gecede durum ayni ![]() yine baska bi gey$a yine tIk tIk tIk![]() ![]() fakat bu geysada ayni bi ara yine cangcingcong diye baariyo![]() ![]() adam yine mukemmel hallettim diyo![]() neyse amcamiz ertesi gun golf sahasina gidiyo ![]() bi arkadasi cagirmis![]() ![]() arkadasi diyo ki gel beraeber oynayalim![]() adam diyo ki ben hic annamam ![]() ![]() gel gel ogrenirsin diyo![]() basliyolar adam bizimkine acikliyo![]() ![]() "bak su topa vur ve su delige atmaya calis" adamm bi vuruyo ![]() tesaduf ya tak diye top delige giriyo![]() ![]() orda bulunan butun seyirciler cangcingcong diye baariyo ![]() ![]() hehehe adam diyo ben annamam![]() ne demek istedilercangcingcong diye ? adam da bizimkinin suratina bakiyo ve "Yanlis delik" diyo ![]() ![]() ![]() ////dunya fani ölüm ani + rep versen ne olur yani /// haketmıyommu yoksa
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|