![]() |
Düşünüyorum Da, Karımı Seviyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşünüyorum Da, Karımı SeviyorumFilmFilm adı = Düşünüyorum da, karımı seviyorumFilm afişi = 200pxÇerçeve = Afiş altı = Filmin AfişiÖzgün ad = I Think I Love My WifeYönetmen = Chris RockYapımcı = Chris RockOyuncu2 Lisa StewartSenaryo yazarı = Chris RockOyuncu2 Louis C ![]() ![]() Kerry Washington Gina Torres Steve BuscemiGörüntü yönetmeni = Oyuncu William Rexler Görüntüler = Kurgu = Müzik = Marcus MillerYapım yılı, ülkesi = 2007, ABDYapım şirketi = Dağıtım şirketi = Fox Searchlight Pictures UTV Motion PicturesSüre = 90 dakikaDil = İngilizceCins = Sinema filmiTür = Romantik komediRenk = RenkliBütçe = 11 milyon dolarHasılat = Gösterim tarihi = TV kanalı = Diğer adlar = Önceki film = Devam filmi = Resmî site = allmovie-no = 1:352011Beyazperde ![]() ![]() ``I Think I Love My Wife`` 2007 yapımlı bir romantik komedi filmidir ![]() ![]() ![]() ==Konusu== Spoiler Richard Marcus Cooper ( Chris Rock) profosyönel bir işadamıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Endspoiler ==Yaş Sınırı== 13+(Sevişme kaynaklı konuşma ve sahne,*****ler/argo ve bazı sahnelerden dolayı) ==Ilginç Bilgiler== Charles Stone III yönetmenliği yapacakdı fakat daha sonra Chris Rock yapmak zorunda oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ==Bağlantılı==Amour l`aprí¨s-midi, L` (1972) (Remake)Howard Stern on Demand: Chris Rock (2007)(Program,Klipler)Alien (replik) ==Dış Bağlantı==[http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Düşünüyorum da, karımı seviyorum maddesinden kopyalanmıştır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|