Teoman Kumbaracıbaşı

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Teoman Kumbaracıbaşı

18 Ekim 1971 tarihinde Arjantinde dünyaya gelen Teoman Kumbaracıbaşı 6 yaşındayken Türkiye`ye geldi Türkçeyi İlkokulda öğrenen Teoman Kumbaracıbaşı, Tiyatroyla lisedeyken tanıştı İTÜ Gemi İnşaatı Mühendisliğini kazandı ve bitirdi

Çeşitli tiyatrolarda sahne önü ve arkasında çalıştı

2003 yılında

Yazı Tura filmi ilk uzun metrajlı filmi oldu ve burada homo****üel bir karakter olan Teoman`ı canlandırdı Bu role hazırlanışını şöyle anlatıyor: Kaynak göster

"Ortaya koymam gereken karakteri test etmek için sokakta çok çalıştım Saçımı başımı yaptırıp İstiklal Caddesi`nde yürüdüm, Bağdat Caddesi`ne çıktım Sırf konuşma bahanesi olsun diye, insanlara yol sordum Taksiye, otobüse bindim Tepki almak istiyordum çünkü Laf atılması -tabii oyunculuk anlamında- çok hoşuma gitti Demek ki o kadar iyiydim Zaten kendi içinizdeki kadın tarafı bulursanız, bunu yansıtırsınız Bir eşcinseli canlandıracağınız zaman, eşcinsellerin de kabul edeceği bir eşcinsel olması lazım Nasıl farklı farklı heterolar varsa, farklı farklı homo****üeller var Birisi kırıtırken, öteki kırıtmıyordur Ben ikincisini his olarak daha doğru buldum Eğer izletebildiysem, ne ala"

Aslı Tandoğan ve Beste Bereket ile Kraft Dublaj Stüdyosunu kurdu

2005 yılında Aşk Yolu isimli TV Filminde rol aldı

Yine 2005 yılında Mahsun Kırmızıgül ve Beren Saat ile birlikte Aşka Sürgün isimli dizide Arda ve Civan Azizoğlu karakterlerine hayat verdi Dizi bitmeden diziden ayrıldı

2006 yılında Gözyaşı Çetesi isimli dizide Serdar rolüne hayat verdi

Omuzumdaki Melek isimli tiyatro oyununda rol aldı Bir televizyon dizisinde rol almaktadır Özel Bir Lisenin Tiyatrosunu yönetmektedir

Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Teoman Kumbaracıbaşı maddesinden kopyalanmıştır Bu makale, GNU Özgür Belgeleme Lisansı ilkeleri kapsamında özgürce kullanılabilirOyuncu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com