|
|
Konu Araçları |
ediyorum, hayvan, katliamını, kürkü, protesto |
Hayvan Katliamını VE Kürkü Protesto Ediyorum..!!! |
07-25-2008 | #1 |
|
Hayvan Katliamını VE Kürkü Protesto Ediyorum..!!!Hayvanlara uygulanılan şiddet veya katliam kesinlikle kabul edilemez Her yıl dünya üzerinde milyonlarca masum ve hiç bir günahı olmayan hayvan sırf kürkleri nedeniyle veya tıbbi, bilimsel ve kozmetik sanayinde yapılan testlerde kullanılmak üzere katlediliyor KÜRK GİYMEYE SON !!! HAYVAN KATLİAMINA SON !!! SADECE HAYVANLAR KÜRK GİYER şu tatlı hayvana nasıl kıyarlar yaa "kürk yapımı için yüzLerce hayvan öLdürüLür, fakat o kürkü giymek için sadece bir hayvan yeterLidir" |
Cevap : Hayvan Katliamını VE Kürkü Protesto Ediyorum..!!! |
07-25-2008 | #2 |
bbk
|
Cevap : Hayvan Katliamını VE Kürkü Protesto Ediyorum..!!!bi belgeselde izlemiştim kafasına vuruyorlar sanki ağlıyordu :S gerçekten çok acı teşekkürler sudenaz
07-25-2008 | #3 |
|
Cevap : Hayvan Katliamını VE Kürkü Protesto Ediyorum..!!!ben tşk ederim bakan gözlerine sağlık
gerçekden çok acı |
10-18-2008 | #4 |
önder uçar
|
Cevap : Hayvan Katliamını VE Kürkü Protesto Ediyorum..!!!malesef acı ama gerçekkürk için yılda milyonlarca hayvanı katlediyorlar bence yasalar çıkartıp,katliamı durdurmaları gerek
10-18-2008 | #5 |
|
Cevap : Hayvan Katliamını VE Kürkü Protesto Ediyorum..!!!ilginiz için tşkler |
10-20-2008 | #6 |
Gözyaşı
|
Cevap : Hayvan Katliamını VE Kürkü Protesto Ediyorum..!!!Esas hayvanlar onların acımadan kıyanlar onlarında bir can taşıdığını unukmayalım bende bu olayı kınıyorum hiç bir cana kıyılmaz
10-20-2008 | #7 |
|
Cevap : Hayvan Katliamını VE Kürkü Protesto Ediyorum..!!!yorumun için tşkler arkadaşım |
10-23-2008 | #8 |
|
Cevap : Hayvan Katliamını VE Kürkü Protesto Ediyorum..!!!çok acı bişey :(:( |
10-23-2008 | #9 |
|
Cevap : Hayvan Katliamını VE Kürkü Protesto Ediyorum..!!!evet cnm malesef |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|