Hanqi Burç Neydenn Korkar? |
07-23-2008 | #1 |
meLankoLik_asaLet
|
Hanqi Burç Neydenn Korkar?KOÇ : Hedef bulamama, tartışacak kişi yada konu bulamama korkusu BOĞA : Huzur bulamama korkusu, huzurun bozulması korkusu İKİZLER : Bilgi verme ve bilgi alma işlevini sürdürememek, ellerini ve konuşma yeteneğini kaybetme korkusu YENGEÇ : Başına bela gelme korkusu Başına herşey gelebilme ihtimali korkusu ASLAN : İzleyici bulamama korkusu Kendini alkışlamak zorunda kalma korkusu BAŞAK : Belaya bulaşma, hastalığa bulaşma, hastalığın bulaşması korkusu TERAZİ : Popüler bir partner bulamama, popüler olamama korkusu Tartışma korkusu AKREP : Güçsüz kalma korkusu, gücünü kaybetme korkusu YAY : Bilgi bulamama, duygu ve düşüncelerini aktaracak kişi bulamama korkusu OĞLAK : Başkaları ne der korkusu Parasız kalma korkusu KOVA : Yalnız kalma korkusu Sıradanlaşma korkusu BALIK : Partner olmadan yalnız kalma korkusu, duygusal ifadeyi aktaramama korkusu Bütün bunlarla birlikte yine bir muzurluk geldi aklıma ve burçlara korku ödülleri dağıtılsa kime ne verirdim diye düşündüm Burçlara Göre Korku ödülleri dağıtılsa ! En korkak burç ödülü: YENGEÇlerin En Çekingen burç ödülü BAŞAKların lütfen çekingenlik, korkuyla karıştırılmasın Korkmaktan en çok korkan burç ödülü KOÇların En korkusuz olduğunu bıkmadan dile getiren burç ödülü AKREPlerin Bu Korkusu Bulunanlar yazsın |
Cevap : Hanqi Burç Neydenn Korkar? |
07-23-2008 | #2 |
|
Cevap : Hanqi Burç Neydenn Korkar?AKREP : Güçsüz kalma korkusu, gücünü kaybetme korkusu |
07-23-2008 | #3 |
rock_alltime
|
Cevap : Hanqi Burç Neydenn Korkar?KOÇ : Hedef bulamama, tartışacak kişi yada konu bulamama korkusu Süper ya :D Tşkler:) |
07-23-2008 | #4 |
suskun
|
Cevap : Hanqi Burç Neydenn Korkar?İKİZLER : Bilgi verme ve bilgi alma işlevini sürdürememek, ellerini ve konuşma yeteneğini kaybetme korkusu Gerçekten de öyle ama:S Teşekkürler esmer_yar
07-23-2008 | #5 |
kar_tanesi
|
Cevap : Hanqi Burç Neydenn Korkar?BAŞAK : Belaya bulaşma, hastalığa bulaşma, hastalığın bulaşması korkusu gerçekten öyle teşekkürler esmer_yar |
07-24-2008 | #6 |
alper1482
|
Cevap : Hanqi Burç Neydenn Korkar?Terazi: :) hiçbi zaman illa popüler bi partnerim olsun dmedim tartısmaktanda korkmam yani |
07-24-2008 | #7 |
|
Cevap : Hanqi Burç Neydenn Korkar?OĞLAK : Başkaları ne der korkusu Parasız kalma korkusu başkaları ne der korkusu herkesde olsa gerekde çok şükür para yönünden bugüne kadar sıkıntı yaşamadım=) |
07-26-2008 | #8 |
-ecem-
|
Cevap : Hanqi Burç Neydenn Korkar?oğlak:)başkaları ne der korkusu yok bnde galiba:)başkası için mi yaşicam diye galeyana geliveriyom hemenkim ne derse desin hayat benim:)paylaşım için sağol |
07-26-2008 | #9 | |
|
Cevap : Hanqi Burç Neydenn Korkar?Alıntı:
|
|
07-30-2008 | #10 |
aqrasif'm
|
Cevap : Hanqi Burç Neydenn Korkar?KOÇ : Hedef bulamama, tartışacak kişi yada konu bulamama korkusuemin değilim sence öylemiyim fatmacımçok teşkler gzl olmuş
08-04-2008 | #11 |
hey_crazygirl
|
Cevap : Hanqi Burç Neydenn Korkar?BAŞAK : Belaya bulaşma, hastalığa bulaşma, hastalığın bulaşması korkusu gerçektende de öyle paylaşım için teşekkürler
08-04-2008 | #12 |
cansel
|
Cevap : Hanqi Burç Neydenn Korkar?BAŞAK : Belaya bulaşma, hastalığa bulaşma, hastalığın bulaşması korkusu ulann bu başak burcunun hiç bir özelliğimi bana uymaz ben yükselenime falan çekmişim herhalde teşşekürler
|