Öss Bahane |
07-23-2008 | #1 |
haticee
|
Öss BahaneOsmantan Erkır ÖSSstar diye bir program yapar mı bilemiyorum Ancak internet aleminde ÖSS ile dalga geçen uygulamalara rastgelmeniz mümkün Bunların yanında ÖSS’ye girenlerin stresini biraz da olsa azaltan hatta sınava gireli yıllar olmuş kişilere tebessüm ettiren internet siteleri var Benim en çok hoşuma giden, yorumları okuduğumda gülmekten kırıldığım uygulama kariyernet’in ÖSS Bahane sitesi (ossBahanecom - Öss bahane - iş bulmak için üniversite mezunu olmak şart değil) Amaç, bu yıl ÖSS’de başarılı olmamış kişilerin neden başarılı olamadıklarına dair bahanelerin üretilmesi Sitedeki bahanelerden biri olan “Çek Cumhuriyeti maçı vardı o gün Tüm sınav onu düşündüm” bahanesine hak verdim “Burada soruları ben sorarım dedim Sınavdan atıldım” bahanesi ailecek Kurtlar Vadisi izlememizin sonucu diye düşündüm Ona da hak verdim “Gece okunmuş pirinç yemiştim Mideme oturmuş ağrısından bir şey yapamadım” bahanesi de inandırıcı geldi Zira bu olay Türkiye’den başka bir yerde olamaz “Rüyamda ÖSS’ye girmiştim Bir sınava iki kez girilmez dedim” bahanesi ÖSS’ye girecek olanların ne kadar çok kâbus gördüğünü çok iyi açıklıyor “Ben seçilmem seçerim dedim Beni sınava çağırsınlar diye telefon bekledim Aramayı unuttular sanırım” bahanesine yorum yok Favorimi soracak olursanız: “Okulun bahçesinde Müslüm Baba çalıyordu Biraz ağırdan aldım, Sosyal Bilgiler’e geçmeden süre bitmiş!” |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|