Öss Bahane

Eski 07-23-2008   #1
haticee
Iconsiritik

Öss Bahane

Osmantan Erkır ÖSSstar diye bir program yapar mı bilemiyorum Ancak internet aleminde ÖSS ile dalga geçen uygulamalara rastgelmeniz mümkün
Bunların yanında ÖSS’ye girenlerin stresini biraz da olsa azaltan hatta sınava gireli yıllar olmuş kişilere tebessüm ettiren internet siteleri var Benim en çok hoşuma giden, yorumları okuduğumda gülmekten kırıldığım uygulama kariyernet’in ÖSS Bahane sitesi (ossBahanecom - Öss bahane - iş bulmak için üniversite mezunu olmak şart değil) Amaç, bu yıl ÖSS’de başarılı olmamış kişilerin neden başarılı olamadıklarına dair bahanelerin üretilmesi
Sitedeki bahanelerden biri olan “Çek Cumhuriyeti maçı vardı o gün Tüm sınav onu düşündüm” bahanesine hak verdim “Burada soruları ben sorarım dedim Sınavdan atıldım” bahanesi ailecek Kurtlar Vadisi izlememizin sonucu diye düşündüm Ona da hak verdim “Gece okunmuş pirinç yemiştim Mideme oturmuş ağrısından bir şey yapamadım” bahanesi de inandırıcı geldi Zira bu olay Türkiye’den başka bir yerde olamaz “Rüyamda ÖSS’ye girmiştim Bir sınava iki kez girilmez dedim” bahanesi ÖSS’ye girecek olanların ne kadar çok kâbus gördüğünü çok iyi açıklıyor “Ben seçilmem seçerim dedim Beni sınava çağırsınlar diye telefon bekledim Aramayı unuttular sanırım” bahanesine yorum yok Favorimi soracak olursanız: “Okulun bahçesinde Müslüm Baba çalıyordu Biraz ağırdan aldım, Sosyal Bilgiler’e geçmeden süre bitmiş!”

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com